bertempek sana-sini?

As-salam...

Kalau perasan, ada pertambahan kolum kat sidebar ni.  Bukan tu je, ade gak dua banner yang jom klik tu. Eh, bila aku dah mention ni mesti la perasan kan. hoihoi..:p. Abis tu, pergi la ushar-ushar, menarik tu. 


Okey, entri kali ni bukan nak citer pasal semua tu tapi yang dok bertempek ni. Tetibe je tadi rasa nak buat editing, bukak photoscape then main ngan anignif..hambik la, jadi satu banner lagi lepas aku dah boring dengan comot ni.  Kejap je, tak sampai 30minit dah pun siap, buat cincai-cincai sajer yang penting oh pink sini oh pink sana.
:
:
:
:
:
:
:
Photobucket
haiya asyik pink sana sini.
okey tak, okey tak? 

p/s : i just love editing.
mau exchange, bagitahu je nanti aku tambah satu kolum lagi :D

8 comments:

mia said...

huwaa..header baru ya cik emi..ehehe..nice..

♥-- emieysandra --♥ said...

banner la yunk..ehehe:D

Zara Affendi said...

sweet tuh. warne pink. :)

Shag said...

Shag rompak! :D

Amirrah Zawani said...

sy pun ada banner, tp x letak kat blog pun lagi.. huhu!!

Wan Gerrard said...

cantik2..sesuai dengan tama pink di blog ni hehehe

kechixx said...

cantiknya header baru:)

namaku annonymous said...

wah! cantik2.. cun ar..hehee..pink kalerr.