Berhenti menulis blog.

As-salam..

Agak-agak ramai ke yang datang bila aku buat tajuk entri macam ni. Ada yang risau ke? atau yang gembira, mungkin. Siapa la aku ni, ade orang ke menanti-nanti kan entri aku ni. hohoho..ke e m O an di situ. diam ah. Ermm..itu pernah terdetik di hati aku ni. Berhenti menulis blog, berhenti dari menjadi blogger. Mampukah? senang je kan. Dalam sehari tu buka laptop sekali je, tak pun tiga kali seminggu. FuuuuuuuuuuuuyO!






















Tapi...
sayang pulak pada encik kesayangan ni yang merangkap sugardaddy yang telah direlakan oleh encik chenta hati.

~Mr. Nuffnang~

Tengok, Mr. Nuffnang tambah satu bintang kat posisi iklan skyscrapper. Nanti tambah bintang kat large rec juga yer. Baiknyerrrrr dia. =_='
Tunjuk bintang sebagai penguat semangat untuk lebih rajin bukan bermalas-malasan ke tido-tidoan ajer. ;p

Menulis serta mengolah cerita-cerita pengalaman dan dimasukkan ke dalam blog ni dah jadi hobi atau secara tepatnya inilah dunia aku, kan. Mana boleh berhenti kan. Sesiapa yang rasa kecewa dengan blog sepatutnya fikir balik tujuan asal berblogging ni. Jangan terlalu meletakkan harapan yang tinggi tapi just enjoy what u you have done..auww! am i rite? kui3x.



p/s : semalam nuffnang ade problem kan, nervous gak tetibe je semua BE hilang. Aku sampai hantar tiket kat pihak nuffnang...kui3x

20 comments:

eqa darnestra said...

sayang lah kalau awak stop menulis... kawan blog dah ramai... :) fikirkan semula yer...

sekamar rindu said...

salam...

janganlah stop blogging..kalau bukan kita yg mewarnai dunia maya ini..para blogger..siapa lagi..??

A.D.A.M. said...

Gambatte! =D You can do it.

Amirrah Zawani said...

stakat ni tak pernah terpikir utk berhenti blogging lagi la.. salah satu sbb mcm kamu lah.. mr nuff.. eyh bintang kita sama lah. ada 3,4,5.. cuma tempat je lain2 :)

BUNGA said...

teruskan menulis.. jangan berhenti.. sekurang2nya dapat incme, dpt kawan.. release tension :)
tp kalau berhenti menulis itu lebih baik.. berhentilah :)

YUL said...

nape nak stop pula nie?
semangat jgn putus asa. encik nuffnang nnt bg bonus kat awk, hehe

cik hani said...

tgh rajin wtpe benti...
=)

iszieylyanziy said...

sayang nak tinggalkn bloger2,,hehe

DAK MAKTAB SOMBONG

kechixx said...

jangan lah putus asa menulis blog k:)

happy sokmo awak:)

HaNTwO said...

hohoho kalo nak g bus stop xpe...kalo nak stop men blog harus dipikirkan 5000 kali pasal teramat la sayang :)

♥-- emieysandra --♥ said...

ehehe..xla, cuma pernah terdetik bnda tue..nuffnang salah satu penaik smgt.. thnx to all jugak, ehehe ;D

ayulunera said...

btol2....kene ingat sebab kite mase mule2 nak blog.
have a fun blogging ya...
follower awk pon ribuan tu..syok2..
heee...
eh..eh..nak tanye..camne nak dapat BE,saye bru lagi blog2 nih...bnyk tak tau...

Cik Tom said...

mmg syg nak stop..tp mmg smgu 2 ni cik tom ade terpkir utk rehat dr dunia blog utk sementara waktu...

tahniah dpt star..happy blogging

Wan Gerrard said...

Hmm jgn berhenti, nanti ramai rindu ngan awk nanti.hehehe

AiDa AzRyN said...

rugi la kalau berhenti berblogging..
huhu..

acik nadz said...

huhuhu jgn la...nti xleh nak tao benda bau....

TunTeja said...

janganlah stop blogging :)

Cik Ezy said...

xbest la kalo benti..
nt xde cekgu la kami..
xde yg nk ajar wat tutorial..

biskut said...

aku berhenti menulis blog bila aku nak tidor jer..hakhak..

Cahaya Kehidupan said...

pernah terfikir nak berhenti gak...tapi tetiba naik semangat untk berblog..*pelik betul..keh3..