baby pink!

As-salam..



 
Dalam perjalanan ke rumah tok ayah, umah tok ayah dekat je. See, pemandangan lepas hujan dan di blowing kan menggunakan photoscape. Lawa kan kampung aku ni?.. >__<'
Budak tecik yang aku pegang tu, Damiya..anak kawan ma. Dia memang dah anggap kami satu family ni macam family dia. Tengok, aku pergi mana-mana pun dia senang je nak ikut. Jom, pergi umah tok ayah! nak33 cepat je jawab si Damiya ni.


Perasan tak? 
baju dan selipar Damiya warna pink.
Baju, selipar dan payung aku warna pink.
~olalallala~ 



 
Bila dah sampai, dekNis mula la melayan tetamu tecik dia ni dengan mengeluarkan segala alatan permainannya. "Jom-jom eya (panggilan kepada Damiya dengan bahasa pelatnyer) kita main". Diorang tengah pegang belon, nak main belon. 


dekNis hari tu pun pakai pink.
~olalalalla!~



 
 sama tak kitorang pose kitorang?
bezanya, aku tak de saki-baki fungus..~lalalalaa



dah nama pun sepupu kan.
Ni la my sweetheart.







 tahu tak?tahu tak?



DekNis ni, dah melekat dalam hati aku.  Selalu nak tengok dia senyum.  Tengok dalam gambar je tak puas, mesti nak jumpa depan-depan jugak. Segala tingkah, percakapannya menghiburkan hati. LOVE U BABY!



10 comments:

titirara said...

comey semua yang ada di atas . hehe

nurul amira said...

comelnye mereka2 ini =)

princeduyong said...

chomell..!

~hyun_miera~ said...

comeynya...
:)

myezatul aQma said...

comel2

♥-- emieysandra --♥ said...

tq! mereka2?..hahaha..:D

caliph shuriken said...

mcm ibu & anak, hikk...

Shuhada Othman said...

emiey!
comel2..mcm mak budak da shud tgk ^^

Shag said...

SOMEL lah bebudak tu! Nak cubit pp meh meh ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

caliph, shud..cakap je la ade naluri keibuaan, uhuk3, i dh jadi mak budak..

shag : nak2..cbit pp shag dulu..:p