Award Pink & Friendship

As-salam..


Dah lama aku tak update entri kan. Begitulah kalau sudah  dikuasai sifat M.  Tambahan pula, sibuk berdating-datingan dengan sesiapa yang sudi..keh3x (ada maksud terselit di situ).  Tunggu update je la ea. 



Thanks kepada Kelly sebab Kelly ni baik dan kenalan aku sejak awal berblogging lagi.  Dia jugak bagi aku award pink ni yang jugak opkos blog dia hanya nampak pink sahaja. ehehe. Jom la pi jenguk Kelly yang cumil tu. ;P




Award lollipop ni pulak lupa dari cikbelog, iaitu kawan kepada rumet aku....yang dulu. Kira kawan aku jugak la.  Kalau jumpa, mesti cakap sal blog je kan..ehehe.  Terima award ni dengan hati yang besar gedabaknyerrrrrrr. It's pink..i loikee! Kalau dapat makan, lagi bertambah-tambah like. -_-'


oo..i sweet ke? terima kasih!hahaha


Frindship award ni pulak dari adik cumil a.k.a.classmate a.k.a rubybieha. Tq yunk! Dalam kelas dok sebelah menyebelah. Kalau dia update entri, cepat-cepat dia gitau kiter, kiter pun sama camtu.  Manja tak kitorang? hohoho..




Thanks my friends, hope our friendship stick forever!

p/s : suka kenal rakan-rakan kat blog ni kan. Kalau boleh jumpa dan lepak-lepak sama kan best. kan?


6 comments:

maCy said...

wohoo lme da xpat award2. bwu2 ni dpt. huhu

Eyriqazz said...

my wife pun sukakan colour pink...

P/s : dijemput join my give away haven restaurant voucher worth RM100 di http://www.eyriqazz.com/2010/12/giveaway-haven-restaurant-cash-voucher.html

Pendekar Berkuda said...

wah....tahniah ye cik emiey.... banyak dapat award ni...hehehe....


Jom Tengok KEPUTUSAN BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

AiDa AzRyN said...

whoa! tahniah.. ;D

misyamissyou said...

wah..dapat award..tahniah2..hehee

Cik Ezy said...

byk nye dpt award.. tahniah2,,.
=)