Segmen Review Bersama Cik Tom

As-salam..


Masa tengah ralit dok berblogwalking tadi, aku terjumpa post pasal Segmen Review Blog Bersama CikTom.  Lepas tu, bila balik tengok Cik Tom ada invite aku, sukenyer.  Sebenarnya, malu gak ni nak suh Cik Tom review teratak duniaku yang entah hape-hape ni.  Tak pela, kalau dapat masuk kita tengok je la apa yang Cik Tom nak cakap sal blog aku ni. huhu, pasrah je ayat. Kalau nak tengok syarat-syarat segmen tu, kat SINI.



 >aduiyai, syok pulak tengok banner ni asyik berkelip-kelip, oh tomato!<


Syarat seterusnya..
Actually, banyak post Cik Tom yang aku suke.  Sebab Cik Tom ni suka bagi info dan berkongsi ilmu. Jadi, aku ambik satu entri cikTom yang aku ingat sekarang la, pasal kenapa takde idea nak buat entri.  Bagi aku itu satu perkongsian yang baik. Salah satu entri contoh Cik Tom ni suka berkongsi dengan orang lain.  Dalam tu Cik Tom bagitahu kemungkinan kenapa susah sangat nak buat entri.  Salah satu yang aku ingat, sebab terlalu memikirkan pandangan orang lain tentang blog kita. Kenapa la nak fikir pasal orang lain kan, ini blog kita.  Just be what u want to be, yang ni aku cakap.  Tapi kan tapi kan..jangan sampai orang jelik a.k.a menyampah dengan blog kita sudah.  Ingat-ingat yang alam maya ni terbesar luas dan umum, ramai lak yang baca. *peace!


dah dah..kan tak sempat lak..





p/s : Cik Tom!! wait for me...;)
agak-agak sempat tak?

7 comments:

Amirrah Zawani said...

hehe!! saya pun dah join, tataw sempat ke tak?? :D

cik.shabah said...

reviewkan blog cik shabah jugak,boleee?hihihi ;p

Anip™ said...

sempat2...cantik banner dia..heh

Latest Entry :
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !

Cikbelog said...

teringin gak nk join tapi terhad kan..hehe

hudahazwani said...

salam...cik emiey...huda dah selamat pembedahan dan dah sampai umah pun :))


selanjutnya:
http://hudahazwani.blogspot.com/

hamzah ian said...

tom tom bakk.. ahaha.. cik tom best weh..

Cik Tom said...

hehe..sempat2...cik tom dah listkan emiey dlm senarai review tue..sori br terjah ye...

cik tom plan utk mula review ni awal bulan 1 tahun depan..tp ade yg ckp lmbt sgt..so pe2 perubahan akan cik tom maklum balik...

thanks join ye :)