500 BLOG!!

As-salam..



Lebih dikenali sebagai emieysandra, dan boleh panggil emiey. Masih bergelar pelajar dan menuntut di IPG Melaka.  Berumur 21 tahun dan berasal dari Kelantan.


 Tujuan menjadi blogger kerana minat untuk berkongsi cerita serta pengalaman dengan orang yang sudi membaca serta ini juga merupakan salah satu cara untuk aku menghargai setiap detik hidup yang indah ni bersama orang-orang tersayang di sekeliling.


psst : baru je balik outing, penat dok melayan budak ni dan budak ni.

14 comments:

Shag said...

Wahh~ Nak join jugak ;)

misz nana said...

sudi tolong nana??

http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/saya-nak-review-blog-misz-nana.html

YUL said...

wah, macam menarik je kan segmen nie, huhu.

Amirrah Zawani said...

oh segmen baru eyh..
dah jrg join segmen skrg ni..
tak sempat..

najihah sahami said...

woaa..rajin emiey join segmen yea..hehehe

p/s :
xdapat nak tinggl jejak sebab bb selowwwww giler..sori yea tayamm.

Heidi Shafiq said...

nice beb.. :)

maCy said...

DA NA 22. BLUEK! ;P

emieysandra said...

mesti la rajin, sllu dok dok pi abg Ben ;)

macy jeles r tu! lagi dua bulan, pe slh gune angka tu ag..haha.

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

* bakal cikgu la ye?

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

mary ann ;) said...

haii..jengah dari segmen abg ben jgkk ;)
follow sini ya, jemput singgah belog sya pulak ;)

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

yess bagus tu saya follow awk