terharunyer!!

Salam..

Tadi, masa tengah berblOgwalking dengan sopan (tenet slow la)
Krole ni datang singgah, aku pun sedaya upaya pergi blOg dia.
Then, jumpe ni..




 ~inilah Krole, boleh klik untuk ke entri nyer~
kacak kan.........Stacy tu.
eh! ;D

  


Dia citer sal blOg duniaku yang dipilih untuk direview dalam REMAJA tu dan ucapkan tahniah serta doakan semoga emieysandra bertambah maju..
tQ tau Krole!
Semoga Krole juga berjaya di dunia blog ni.





Sebelum ni pun Makbed ade buat entri sal aku berjaya masuk ke ruangan blOgspot di REMAJA, mekasih kerana sudi support dunia emieysandra.






Terima jugak kepada semua follower, kawan-kawan dan tak lupa pada silent reader. love u all banyak-banyak, TQVM.

 






Okeylah, dah nak tidur ni. Nak rehat cukup-cukup untuk exam MUET esok.
Wish me luck ea!




Kepada classmate dan sesiapa yang ambik MUET esok, 
Semoga Berjaya!
Yang aku tau, my feveret blOgger, sis Intan pun ambik MUET esok.
Gudluck yer sis!




~ opss, ni entri autopost, 
so aku dah tidOw la sekarang ni..zzzz ~



8 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..glemer2..
hehehe

nurezzat said...

ezzat baru je nak bli itu majalah..
tp kerana terlalu laris, so tak dapek nk bli.. dah habes..
ezzat turut bangga lah k.sandra nye blog terpilih tuk direview dlm majalah yg bukan calang calang punye..REMAJA tuh! hehehe.. padahal ezzat just follower & silent reader k.sandra je.ngeee...

maCy said...

jeles ok! :)

♥-- emieysandra --♥ said...

cik Lydawawa
:- ades..tumpang glmer REMAJA je.
tp sgt terharu ngan entri Krole 2.. ;D

♥-- emieysandra --♥ said...

Ezzat
:- tQ ezzat!

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- xyah jeles okey, blOg macy pun dh popular d kalangan blOgger..
~_^

apik pehe said...

glemer nyer dia wehhhh...
tak pa tak pa..hehe..
bestnyer senin da abes exam..deki2

Zura said...

semoga succes amiey...