Sukenyer bila dia gembira..

Salam..


Jom kita nyanyi 'sukenye bila dia gembira' dengan nada yang sepatutnye (lagu pampers tu)..alala, wat tak bese lak.huhu.




~sambil buat gerakan menyihatkan badan~








Kalau sesiapa yang pernah follow blOg ni dari awal, akan tahu siapa yang bergambar dengan aku kat atas tu.
Itulah my BFF, sejak awal dia pun dah termasuk dalam dunia emieysandra..bOleh bace kat sini,
sini jugak , dan sini yang paling best!




Kenapa die gembira? tu hal personal dia la kan.  Aku pun tumpang gembira la dan seyes, tak suka tengOk kamoo sedih-sedih.
Nanti balik, kita lepak sama-sama okeyh!

~tak sabarnyer nak balik~

5 comments:

Anip™ said...

aku ngh sedih ko sedih la skali..wahaha~

Bermain Games Adalah Rahsia Awet Muda, Betul Ker?

Amirrah Zawani said...

sukanya bila dia gembira..
jgn sedih2.. chill :D

maCy said...

sis kena gembira2 jugak ;D

ProfHariz said...

Dah-dah jom menari sama-sama... Sukenyer bila dia gembira.. Weheeeeee~

padin said...

hak hak, sukanya... eh, gembiranya!!