Selamat Bertunang!

Salam..


Tengok Melodi tadi, ada citer best pasal artis kegemaran si dia

Noh Hujan dan Miss Nina dah selamat bertunang.  Tahniah!

Dengar-dengar nya diorang tak nak bertunang lama-lama, tahun depan dah nak langsung perkahwinan.  Bagus tu, benda baik eloklah dipercepatkan.
Mereka bertunang pun setelah keluar secara serius selama 11bulan yang lepas.  
Bukan main gembira Noh di samping Miss Nina.



gambar : Utusan Malaysia.





p/s : mula-mula tak perasan tu Noh, nampak lain.:D

14 comments:

Anip™ said...

ha'a..dia nmpk laen..selamat bertuang kpd beliau..jahaha

1)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !
2)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog
2)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

hysman said...

tapi kwn tak berkenan dgn statement noh bila diajukan soalan oleh wartawan sekirannya parent si nina tu tak boleh terima die...
adehhhh........

btw..salam singgat...
;)

misSbLurRy said...

selamat bertunang si busuk...
hihiihih

iqbalhakimi said...

noh hujan dah bertunang..anda bila?..hehe...gurau2..salam kenal2.. =D

Khairy said...

selamat bertunang gak..hang bila nak bertunang? hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

iqbal hakimi & Khairy
:- mude lagi lorh..ilmu rumah tgga xcukup ag..huhu ;p

iqbalhakimi said...

hehe..usia bukan penghalang..ngee

nabihafadzli said...

btul2.. x perasan mule2 tu Noh

Tomato Gurl's Life said...

slmt bertunang kat nina n noh..emiey sayang bl pulak??hehe ;))

cik hani said...

mmg xperasan tu noh masa mula2 tgk..
biasanya bila dia perform xnmpk full muka dia..
sbb ttup ng rambut p..
ni br tgk full face dia..

~slmt bertunang~
=)

♥-- emieysandra --♥ said...

iqbal Hakimi
:- haha..xpuas hti ek ;p

♥-- emieysandra --♥ said...

Nabiha
:- die wat style rmbut len, pkai sgkok lak 2..;D

♥-- emieysandra --♥ said...

Tomato Gurl's Life
:- emiey xlayak lagi nak jaga ank org..
eh..huhu ;p

♥-- emieysandra --♥ said...

cik Hani
:- ha'a kan..sblum ni rmbut Noh 2 pnjg kt dpn, mse prform nmpak sbahagian je muke nyer ;D