RAPUH - bila hati tak sempurna mencintaiMu

Salam..

Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangis dan tawa
Tergores bagai lukisan


Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
Dalam resah dan air mata


Kupersembahkan kepadaMu
Yang terindah dalam hidup
Meski ku rapuh dalam langkah
Kadang tak setia kepadaMu


Namun cinta dalam jiwa
Hanyalah padaMu
Maafkanlah bila hati
Tak sempurna mencintaiMu


Dalam dadaku harap hanya
DiriMu yang bertahta
Detik waktu terus berlalu
Semua berakhir padaMu

Lirik lagu Rapuh by Opick 


nak dengar? sini..






Hai..
jum layan lagu..
aku layan lagu ni masa study,
yup..aku jenis study kena layan lagu
tapi bukan lah pasang kuat-kuat sampai nak mencacatkan telinga, not good la kan.



One more..sOry tau.
kebelakangan ni jarang sangat blOgwalking,
tapi..jangan jenuh untuk tinggalkan jejak kat shOutbox yang xbape cOmel tu,nanti aku akan balas balik kalau ada kelapangan.
Percayalah, ni janji tau..janji manis ala-ala bak tebu tu..
Tak lama lagi je nak cuti semester, sampai lebam tangan aku nak blOgwalking.






chowW!
~_^

14 comments:

Mr. Adachi said...

lagu yg sgt beshhh...hehee..slalu dgr tyme nk exm neyh..:)

-mrs adachi

maCy malas nak log in said...

xpna dgr. hehe

apik pehe said...

try emiey nyanyi sikit..wahhh..sedap2..

hehehe..

♥-- emieysandra --♥ said...

Mr Adachi
:- best..tenang je dengar

♥-- emieysandra --♥ said...

Macy
:- dengar la, seyes best!!
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Apik pehe
:- baru nk bukak mulut, hujan daaa..hahaha

~fais~ said...

lagu nie mmg best..
jom layan...
huhuhu

♥-- emieysandra --♥ said...

fais
:- layaaan! :D

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

mcm best jep lagu ni..=)


btw..
do folow me yeah!

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

suzie rahman said...

adeh npe ip suzie kna ban kt sini..waaa

Tomato Gurl's Life said...

xpernah dgr...

ciktom tag award kt emiey syg ;)

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/cinta-dan-anugerah-iii.html

♥-- emieysandra --♥ said...

ctiey
:- okeyh!

♥-- emieysandra --♥ said...

Suzie rahman
:- emiey pun xtau dear, try la cuba byk kali..sory sgt2..

♥-- emieysandra --♥ said...

Tomato Gurl's Life
:- tenkiu cik Tom! :D