menjadi dewasa

As-salam..

Goodmorning!
Selamat pagi!

~_^


Masa aku kecik-kecik dulu aku selalu dipakaikan topi, kata ma untuk nampakkan yang aku ni budak perempuan sebab aku tak de rambut, eh..rambut aku jarang, ehehe tak macam orang lain. Bila dah besar ni normal da. ;p



pejam



celik



pejam



celik



celik



celik




Sekarang..
Dah umur 21tahun pun.
 
~termenung jauh, pikir masa depan.~



- Menjadi kakak. Dihormati dan perlu memberi contoh.


- Study jauh dari family. Berdikari.


- Sedang menghabiskan study untuk kerjaya yang akan menentukan masa depan anak bangsa. Tanggungjawab.


- Dah pegang duit sendiri. Elaun dan juga part time job (blOgger). Kena pandai menguruskan diri.



p/s : menjadi dewasa, penuh dengan tanggungjawab.
tak macam masa kecik-kecik dulu.
The most important is to myself.
Future.

18 comments:

AiDa AzRyN said...

Gud luck for ur future~ :)

-telordibasuh- said...

hehe..wa dah 21 hehee...bile kawen hahaha

Fyzal said...

besar dah rupanya. :)

HaNTwO said...

la muda lagi rupnya...pokcik dah 24 tahun huhuhuhu...

biskut said...

macam tuh lar tahap2nya yang akan kita rasa.dah berusia sikit mula terfikir nak jadi macam budak balik.uh.

♥-- emieysandra --♥ said...

Aida Azrynn
:- tQ Aida ;D

♥-- emieysandra --♥ said...

telOrdibasuh
:- dah agk, telOr ni muda ag..hahaha
kawin?aduii..;P

♥-- emieysandra --♥ said...

Fyzal
:- yola, badan jo kocik..;(

♥-- emieysandra --♥ said...

Hantwo
:- pokcik tetap pokcik! ;P

♥-- emieysandra --♥ said...

biskut
:- tau xpe..emm

Amirrah Zawani said...

betul2..
dah dewasa ni kita ada mcm2 tanggungjawab..

Amirrah Zawani said...

betul2..
dah dewasa ni kita ada mcm2 tanggungjawab..

zuhanismohamed said...

kita sebaya..he he

suzie rahman said...

sweet nya emiey~~

♥-- emieysandra --♥ said...

Amirrah Zawani
:- 2 r, byk tggungjwb kn :)

♥-- emieysandra --♥ said...

Zuhanismohamed
:- yeay! kn dh jumpe geng sbaya :D

♥-- emieysandra --♥ said...

suzie rahman
:- sweet 2 gula, emiey ni comel ja..ahakss ;p

Anip™ said...

wah! ko dh tua dah..hehe

1)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !
2)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !
3)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog