Masuk majalah REMAJA..

Salam..


Dah beberapa tak update blOg, yang menjadi rutin harian aku seperti kebanyakkan orang selalu update status kat wall tu.  Macam aku gak, lama tak update ni jadi gatal-gatal tangan.  Almaklumlah, dah jatuh cinta dengan dunia blogging nie. Tapi, aku kena ingat aku masih ada tanggungjawab lain iaitu study..study..study.....untuk dua tahun je lagi.  Lepas study, tanggungjawab pada kerjaya pula akan menanti.  InsyaAllah, aku akan cuba mengimbangi antara tanggungjawab dan minat aku ni.




Eh..dah baca majalah REMAJA bulan November ?ehehe

 muka depan ada gambar Stacy Jahatsss yang meletopssss gitu.



Malu nak gitahu nih..
but, terima kasih pada sesiapa yang datang bagitahu kat shoutbOx ni yang membuatkan aku cepat-cepat pergi cari kat kedai depan IPG ni..


Duniakuemieysandra masuk majalah REMAJA!!




Bulan lepas, Nurul Nisa iaitu wartawan majalah remaja ada hantar mesej melalui fb kat aku, minta permissiOn untuk review blog Duniaku Emieysandra ke dalam majalah REMAJA keluaran November.  Sangat terkejut kOt lepas dapat mesej dari Nurul Nisa ni, majalah Remaja tuuuuuuu.  :D



Sekarang, Duniakuemieysandra terpampang dalam salah satu mukasurat majalah REMAJA, bangga tengOk nama emieysandra tu.  Yeah, i love emieysandra!!





Terima kasih kepada semua yang sudi support DuniakuEmieysandra ni.
Yang baru singgah, salam kenalan.
Nothing here, but if you find..
there's sOmething here!
DUNIA EMIEYSANDRA
i love to be here! 





p/s : alhamdulillah, exam tadi okey..
paper seterusnyer, 9 Nov..
gO go emieysandra!!

41 comments:

tiefazatie said...

wah!tahniah!pasti ramai yg dtg nie pasnie!

Miza Yusof said...

tahniah dear. meletops lah lepas ni :)

cik puan akish said...

hoyeh..glemer owhh

:~:Budak Degil :~: said...

wah..tambah naik la trafik die lepas ni ye..
anyway,congrats!!!...^_^

Nur Areefah said...

congrate2 xD
cepat dapatkan remajaa :D

Rama2Ungu said...

hohoo....tahniaaahh...

weee

PuPeL said...

tahniah ye,..bila pulak giliran kita.hehehe

Asyraf Hamasaki said...

kecang la trafik da femes skarang huhuhu

alinac lover said...

waa..femea amos la pasni.hhaaa

tahniah!

✿....rossa alina....✿ said...

wow!!bestnyeee... :)

NuR 'aQiLaH said...

wiwit wiwit.
da jadi artissssssssss.
akakkk..nak sainnnnnnn..
hewhew :D

ooo cik eykin. said...

wah. besnye masuk remaja !

Amirrah Zawani said...

wah wahhh...
tahniah yea emieysandra :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Wahh. Pagi tadi Shag dapat tahu Sherah pun ada termasuk dalam Remaja Nov. Tahniah!!

nuyuEna said...

wah2..congrats u...pas ni da leh trgolong lam bloggers femes..hihi..
best2..masuk remja tu..

LyNn'Azlina said...

tahniah emiey...sgt bertuahla...
pasni mesti meletop!

Are-Gya said...

wah..tahniah2..
ramai r kwn2 nnt =)

maCy said...

wow. gila la.. mne kak? ti show kat macy ok? :)

sakura said...

wah..tahniah2..hehe =) bestnya..

cikgu ainura said...

wah... congrate2...
akaq tompang bangga ngan kamu....

nabihafadzli said...

sy pun bangga juga

nabihafadzli said...

sy pun bangga juga

j0j0_bdiN@ said...

wah~
glam la u pas ni~
lame dah tak beli remaja~
tahniah na!

♥-- emieysandra --♥ said...

tq sume!!
insyaAllah..ini akan menjadi dorongan untuk saya pada masa akan datang..
tq sudi suppOrt blOg ni..

~_^

farhah adeli said...

tahniah2.kompem popular. remaja tuhhh... hehe.

intan said...

wah..bestnya ^_^

Q said...

tahniah..mintak sain..huhuhu

ayeen said...

baru beli mjlh remaja tadi n usha2 blog anda.. nice one

Tomato Gurl's Life said...

wah tanhniah yunk!!!pasti konpem lagi meletup blog emiey...cik tom pun suka blog emiey ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

tenkiu semua..
tq cik tOm sntiasa support dis blOg..
~_^

myranaqi said...

ii slm perkenalan..wow msk mjlh remaja..tahniah ..gud luck 4 ur exam

♥-- emieysandra --♥ said...

myranaqi
:- tQ myra!

Cik Moon said...

waa..tahniah..bestnyerrr

ASaDa RyutaRo said...

mantap lah! hebat punya..

M a W a D D a H said...

hi yunk...dasat ar leh masuk majalah remaja...tahniahhh...

p/s: nak sainnnn...hehehe

syuwai said...

wah~

tahniah ea..

baru first tym masuk sini

p/s dr bl0g cik tom

Anonymous said...

Can i get the Remaja reporter's email id.. Would like to invite her for an occasion. Im Roy here frm IEM...:) Hope u could mail it to my email at roy_nu87@hotmail.com..Anyone's email is acceptable as long as he/she is reporter from Remaja..:)

Firdaus Kasim said...

sekulung ucapan tahniah diberikan ya,, hehe


Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk preview ringkas

TiMbAHiJaU said...

tahniah ;)

meletupssss u :P

1st time masuk blog ni :)

muhammad asyraf said...

Tahniah..

Masuk mag remaja plak tu..

www.kisahsigemok.com

Puteri Insyirah said...

congrats sis ! :)
jemput singgah
www.farisyaanastasyia.blogspot.com