Malasnya...jOm muhasabah diri :)

Salam..


Penyakit M ni dah biasa la kan di kalangan pelajar sekarang ni..
Lebih-lebih lagi dalam mencari ilmu..
dalam usaha untuk belajar menjadi yang cemerlang, gemilang, terbilang..uh..sweetnyer ayat aku ni..hek?
padahal untuk masa depan sendiri dan juga orang-orang tersayang..
Kalau dilayan makin teruk..
Makin kritikal hingga mendatangkan kesan yang buruk serta banyak lagi kesan sampingan yang lain..
Jadi, dOn't stress stress kalau dah memang diri saya anda dah memang malas..hahaha
Marilah sama-sama muhasabah diri..*peace!



cilOks (curi) dari facebook kawan




Bagus sangat dia ni bagi nasihat, jadi aku share kat sini..
pstt...sharing is healthy tOw!










 hai makcik baju belang, khusyuknyer dia :D




p/s : buat peringatan untuk diri sendiri.



12 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Kena save ni! Boleh buat semangat utk Shag study jugak. Hiks ;) Yeah. Sharing is, err, healthy! Hiks.

sekamar rindu said...

salam...

suka baca entri ni...sama2lah muhasabah diri :)

Ain Atika Zailani said...

haha..tau tak pe..elok la jangan malas sangat..nanti kite yang menyesal...=)

♥-- emieysandra --♥ said...

Roshazzy Shag
:- hahaha..save jgn xsave
yup, healthy dri segi mntal la klu betoi inputnyer, ehehe
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Sekamar Rindu
:- terima kasih..insyaAllah
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Ain Atika Zailani
:- yup, masa dah xleh pusing ke blkang..ehehe
~_^

twinkle twinkle said...

hehe mls ni mcm musim,,kdg2 ade kdg2 hilang

diamuslima said...

malas.. malas... malas.. ingat la muka MAK BAPAK kat kampung... pasti malas tu hilang.. hehehe

teddyuna said...

huhu btul3 biase;h una pon selalu mlas2

Tomato Gurl's Life said...

best n3 emiey yang ni...cik tom suka..huhu...
good luck exam yunk ;)

Scya LollitA said...

alamak !
terasa .
haha
oke oke lepas ni cik scya jadi rajen :DD

♥-- emieysandra --♥ said...

tenkiu cik Tom!
ye ye..jOm jadi rajin, jangan malas study! gambate!
~_^