Malam yang sepi..

Salam..


Memandang ke skrin laptop sambil menangkap bunyi-bunyian, 
hanya kedengaran bunyi kipas yang berpusing dengan kadar yang perlahan, 
Almaklumlah, hujan kat luar, mengurangkan haba, sejuk!..(makan megi pun sodap nie)..




Semua orang dah balik, tinggal beberapa orang je kat sini.
Dan aku dah pasti keseorangan di bilik __0 <-- 3tahun kot dok bilik nie, sem depan dah pindah bilik baru, yang tak tau lagi best ke tak..rumet dah balik petang tadi.







Malam ini akan diisi dengan edisi melawat ke satu blOg dan ke satu blOg..
harap-harap la tak dok terserempak dengan gambar-gambar pelik makhluk tak cukup sifat ke hape.  Tulun la, lomah semangat den nanti.






Sedihnyer,
malam esok baru naik bas.
Jangan lah pakcik bas tu bukak radio,
Nanti kuar lagu raye.



Pagi raya baru sampai,
Jangan lah ma takde,
pi beraya makan ketupat umah pOkSu ke.
Makin sedih lak aih..isk isk isk.





p/s : sedanga layan lagu yang dah lama popular, 150 juta.



7 comments:

apik pehe said...

aihhh,,ni bali wat suprise kat ma ke?

maCy said...

la... akk blk lmbt nape. kn xam abis awl..
macy da kt uma.. wit3 ;D

Mar said...

smalah pgi raya bru smpai umah,..huhu

♥-- emieysandra --♥ said...

apik pehe
:- hahaha ;D

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- xdop tiket la, ade hok mlm ni je..
sob3..

♥-- emieysandra --♥ said...

Mar
:- huhu

diriku said...

xpe..janji dpt blk..he2