Keseronokkan berblOgging..

Salam.. 


Sebenarnya banyak kelebihan berblogging ni, apa yang kita tengok pada orang lain dan jugak yang dapat kita rasai sendiri.



Salah satunyer, 
   
Dapat menambah kenalan.


Sejak bercuti ni, memang banyak masa aku habiskan dengan blog. Facebook buka je, takpun chatting kejap je. Sepanjang berblOgging ni, ada beberapa kawan blogger yang kerap singgah di sini dan bertegur sapa dengan aku. Sememangnya, mereka memang peramah dan aku pun suka pergi blog diorang. Antaranya :-



Cik Tom yang suka makan tomato dan baru menyambut hari kelahirannya kelmarin. Mish Lollypurp dengan blog pupelnyer. Tiefazatie ni pulak memang geng blogwalking aku dari dulu lagi.  Adik macy, iaitu junior aku..jumpa dia pun dalam blog and baru tahu kitorang satu IPG.  Tapi sedih, sampai sekarang tak pernah jumpa dan cakap depan-depan dengan dia walaupun kitorang satu tempat belajar. Sedih kan, macam ar besar sangat tempat tu..;D
Apikpehe, pelukis orang lidi. support blogger Kelate!. Lain-lain lagi macam Krole yang baik hati, Makbed yang sweet lovely serta sis Intan yang femes dengan penulisan best-bestnyer tu dan jugak kakak angkat kat IPG yang lama tak jumpa, Evagurl Izma yang cun melecun sekarang ni.  Maaf yer kalau ada yang tak disebutkan.  Jom kita mengeratkan jaringan persahabatan di alam maya ni.  Nice to know all of you.




Dan jugak geng-geng preschool of roxs iaitu my classmates.  Boleh tengok kat sebelah ni, kat bawah.  Semoga ikatan ukhwah kita semakin erat.*peace!



p/s : soalan cepu emas, emiey ni nampak sombong ke? :D
p/s : penggunaan kata 'aku' sebagai umum untuk semua. Jangan anggap kasar ea. 

25 comments:

najihah sahami said...

hehe...betul2..sonok blogging ni sebab semua rasa rapat..kan2?

evagurl said...

blog i sume guna "aku"
i x kisah u nk ckp i sombong. hahahaha

♥-- emieysandra --♥ said...

Najihah sahami
:- betoi2 Mish..nice to know u ;)

efyna.pinkladies said...

seronokronok la. :)

evagurl said...

I pn guna 'aku' jgk.
I tak kisah klu u nk ckp i sombong.
mwahahaha~

Tomato Gurl's Life said...

thanks dear..cik tom pun suka sgt kwn dgn emiey..xsombong wlpn femes..cik tom ingt lg perkenalan kita b2..masa tue cik tom join contest emiey..terus baik smpi kawan..hehe ;)

cik hani said...

selain tmbh kenalan,blogging jgk blh simpan kenangan yg penah kite lalui...dan dpt tahu byk info..
=)

♥-- emieysandra --♥ said...

Evagurl
:- yola..sombong!hik3..xdela..:p

♥-- emieysandra --♥ said...

efnapinkladies
:- seronok berkawan efna ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

Tomato Gurl's Life
:- mane ade popular cik Tom,huhu.
emiey pun suke kwn ng Cik Tom..like3

♥-- emieysandra --♥ said...

Cik Hani
:- betOi gak tu Cik hani..;D

De'din said...

bagi dedin
dunia blogging ini da tarikan tersendiri !
ianya tiada di fb, mahupown twitter

iszieylyanziy said...

sonok2 ade blog,,leh tambah kenalan,,kan,,hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

iszieylyanziy
:- betOi3x tu..;D

KimiCnoL said...

blogging dapat banyak info..fb banyak dapat gosip..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Ain Zulaikha said...

hehe.. kan best kalau ada peminat blog sendiri.. kan?

lagipon blog awak pun comell...

caliph shuriken said...

BW bole tambah kenalan, bole tambah ilmu ^^

♥-- emieysandra --♥ said...

KimiCnol
:- cam betoi je,
dh mmg itu yg dicari ;p

♥-- emieysandra --♥ said...

Ain Zulaikha
:- ehehe, ade blOg len yg lagi comel ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

Caliph Shuriken
:- betOi tu, emiey dari dulu bw klu xsibuk dengan tugasan kuliah..;)

AiDa AzRyN said...

btol tu~ best dpt ramai kenalan~ lg ramai,lagi bagus~ :)

buyat(bebola tomato) said...

selamat berkenalan..

twinkle twinkle said...

sokong ;D

Makbed said...

Alahai... terima kasih cik emiey yang gojes. makbed tak perasan awak ada wat entri untuk kite.

ehh, takpe je guna 'aku' pon. hahaha.. lebih rleks.

Amirrah Zawani said...

mana ada kamu sombong :D