Headerku

Salam..

Aku tak tidur lagi sebab hati sakit plus mata tak ngantuk lagi.
Tengah cari ubat untuk hati mata supaya cepat tidur. uh, it's too late.
Tetibe buka segala perkakasan mengedit.
Then, jadilah yang kat atas tu.
Memang tak cantik pun sebab keceriaan hati pink tu tak digunakan sepenuhnya. 
Tak pela, len kali aku edit lagi. ehehe.
Sekarang kan musim cuti, aku suka buat kerja-kerja gini. *tepuk tangan untuk diri sendiri.




~gambar sekadar hiasan~



Terima kasih pada mereka ni yang buat tutorial pasal header transparent ni.
Sis Intan - dia ajar guna photoshop.
Adik hanie pulak ajar guna photoscape dan gimp2.




Aku tak berapa mesra dengan photoshop,
Tapi, dua-dua tutorial tu memang membantu. TQVM.


p/s : hati sakit, mata yang jadi mangsa dan jejari hanya mengikut. (-_-")


10 comments:

black forest said...

banyak bersabar ye sis emiey...
tutup mata, cuba buat2 macam takda apa yang jadi.
insya-ALLAH esok bangun dah okay. :)

♥-- emieysandra --♥ said...

blackforest
:- TQ,emm..i'm okey

apik pehe said...

dah2 la tu emiey weh..
g amik air semaye..
pahtuh maye subuh..
tido teruh..

✿....rossa alina....✿ said...

cepat2 buat header baru..hehehe.. ;p

asilah afandi said...

tido je lahh senanggg. esok meti okey knn smilee

♥-- emieysandra --♥ said...

apikpehe
:- yola

♥-- emieysandra --♥ said...

rossa alina
:- xcantik kan header tu ;(

♥-- emieysandra --♥ said...

Asilah
:- betOi! ;)

Anip™ said...

ok je aku tgk header tu..

1)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !
2)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !
3)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

♥-- emieysandra --♥ said...

Anip
:- okeyh ea, emm