Hati ini sedih

As-salam..

Semua sihat ke hari ini?
Aku baru je lepas kena migrain, eh..taklah. Just kidding. *peace!. Eh, suke sangat letak benda ayat ni, untuk mendamaikan hati ;p


Tengahari tadi dah berpuluh-puluh kali aku fikir untuk renovate dunia..err, i mean this blog.  Last-last aku buat jugak dalam keadaan emosi yang tak stabil. Penyakit pompuan la ni. haish.  The main reason is aku tak suka guna 3column. Aku rasa macam aku tak sempat tengok kiri kanan.  Eh, for me penting la apa yang ada kat blog sendiri harus dikuasai.  Nak tengok sama ada follower makin bertambah @ makin berkurang dan setakat ni alhamdulillah la.  Nak tengok jugak fanpage aku ramai ke yang like. Tapi prestasi fanpage ni menurun sikit mungkin sebab aku kurang aktif berfacebook.  Adoiyai, bukan alasan yang sepatutnyer, dah la. Online user counter pun aku dah letak kat bahagian bawah, aipp..jgn tgk bawah! Yela, siapa yang nak intai blog ni kan.hahaha.
Dan blog kawan-kawan yang memang aku memang selalu jejaki tiap kali diorang buat post baru. Jom la tengok siapa yang bertuah dok main "enjit-enjit semut siapa cepat naik atas" kat sini.  Eh, ada yang berminat nak main jugak ke? ehehe, kena bertukar-tukar la. Promote lak.



Okey, baru la sampai ke past yang sedih. Yang sedihnya, aku rasa cam tak menarik sangat pemandangan blog yang sekarang ni.  Siapa yang nak jaga hati aku mesti akan cakap, 'eh dah ok la ni' dan siapa yang tak pandai jaga hati aku macam dia akan kata 'buruk!', so make me down. Eh tak dela, aku merapik je tu.  Sila bagi pendapat/komen  yang jujur sebab aku akan selalu menerima untuk kebaikkan masa depan. *peace lagik!



Dan ini pulak cerita yang buat aku sedih yang sebenarnya jeles iri hati dan sebagainya la bila melihat si dia berseronok dengan orang lain.  Eh, baca la sendiri malas nak cerita.



16 comments:

AiDa AzRyN said...

whoa! dah bersalin kulit eh blog kamu?;p nice! ;)

dayah SnoW Heuka said...

eh sape kata ta lawa?? aduhh lawa la niyh pink lagi huhu i like meyh :D

twinkle twinkle said...

yg ni ok simple n nice :)

nabihafadzli said...

salin kulit lg... jeles ni pink2... jap2 skit pompuan ke arini... mcm sy juga...ngeh ngeh

Anip™ said...

simple dan tersusun cntik..sdp mata memandang..hehe

1)Menjadi Tunang Orang Tanpa Kita Sedar, Biar Betol ?
2)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !
3)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !

biskut said...

jit jit semut sapa sakit balik umah..
jit jit semut sapa sakit makan ubat..
jit jit semut

kuasai blog macam kita kuasai keje atau kehidupan seharian kita.semua kena tgok takut ada yang terlepas.

♥-- emieysandra --♥ said...

Aida Azrynn
:- tQ gugurl :)

♥-- emieysandra --♥ said...

dayah Snow Heuka
:- tQ dayah, msti minat pink ea :P

♥-- emieysandra --♥ said...

twinkle twinkle
:- yes, i loike simpe!

♥-- emieysandra --♥ said...

nabiha fadli
:- bese la kite :P

♥-- emieysandra --♥ said...

Anip
:- yeay! luahan lelaki yg jujur!
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

biskut
:- siapa skit mkn ubt ea, mkn biskut je la..nyum3

misyamissyou said...

heee..dah tukar baju..yay! :D

♥-- emieysandra --♥ said...

misyamissyou
:- yay!

Ummi Hanie said...

salam ,

to me...dah lawa le blog ni..not too semak,stay simple kan...

sy pun skrg dah beralih arah ke 2 kolum,walhal sblom ni sgt suka 3 kolum..ini kerna tamau kasi sesak2 dlm blog..lg byk kolum,lg byk benda nk dihumban dlm tu kan ?

Firdani said...

"eh, dah ok la ni" <--ayat kamuu :P

fir rse ok je blog ni..simple n comel..entry pon sdap je bace ^_^

*skit pompuan ad byk..ati2 :P