Giveaway Domain From MelRomeo.com

Salam..

Okey, kali ni nak join GA yang telah ditag oleh lovely friend, Makbed.  




tarikh tutup : 30 November




GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

2. Macy
4.  pok cik Hantwo

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM









Sebenarnya, aku masih muda a.k.a junior (berblOgging tak sampai setahun lagi) atau lebih tepatnya aku tak pandai nak main domain-domain ni, asal dapat menulis, cukup la tapi kalau bertuah, kena la berguru dengan abang Mel ni,  boleh?ehehe.  
Banyak lagi kena belajar pasal blog ni, dan aku masih belajar dan terus belajar.
Tapi, aku sangat selesa pakai blogspot je, camne ni?
aiseyh,..macam la boleh menang GA ni, huhu ;)




6 comments:

Makbed said...

merendah diri yeee...

Amirrah Zawani said...

gud luck yea..
thank tag saya..
btw, sy pun suka guna blogspot..
hehe!! :D

maCy said...

oh thx kak tag macy.

asada pn ada tag juga. huhu :)

Zura said...

good luck amiey..

HaNTwO said...

heheh tq tag pokcik...

Sumijelly said...

Jom joint GA dari Sumijelly dan Sekilass lak..
Nanti baca T&C nya yek...

Give Away dari Sumijelly & Sekilass