Gelora di Jiwa Yuna

As-salam..

Tadi terjumpa lagu ni kat you tube, eh bukan bukan..sebenarnyer en.chenta hati yang bagitahu baru aku search cari. Dia kan peminat Yuna, jadi aku pun minat la. Noh hujan pun dia yang minat dulu sampai mempengaruhi aku. Aiyak, aku ni mudah terpengaruh ke?ish3..tapi  tak pe la, dua-dua tu kan artis hebat dan lagu-lagu diorang best.  Tapi kan, aku terpikir lak, aku minat habis-habisan la akak Dato' Siti Nur Haliza tu, tak nye pulak dia terpengaruh.  Tak boleh jadi ni, kena merajuk ni..kena ni..;p
xde kerejaan ni, mau gaduh-gaduh beb..sedangkan lidah lagi tergigit pun, jangan la sengaja pi gigit, hadoii! lagi sakit tau.


Ramai yang dok puji outfit dia ni kan. Aku pun nak puji, memang lawa la, stylo habis.
Fesyen-fesyen dia memang menjadi ikutan.


Dah la, layan la lagu ni..suara Yuna memang best.
Gelora Jiwa nyanyian Yuna.

 


 Lirik Lagu

Cinta apakah tandanya
Jika engkau hanya mempermudah kata saja
Hati tak akan berguna
Jika sang asmara tidak merasa ke dalam jiwa
Rindu itulah tandanya
Aku kasihmu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Di dalam dadaku yang remaja

Gelora di dalam jiwaku
Bergetar merayukan sukma
Menyanyi lagu cinta hati
Tandaku nan membalas cintamu
Yang tidak mudah hilang dari kenanganku
Yang tidak mudah hilang dari kenanganku
Rindu itulah tandanya
Aku kasihmu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Di dalam dadaku yang remaja


p/s : dah dengar, so boleh tidur dengan nyenyak.
Nak ulang lagi sekali pun boleh. :P


12 comments:

AiDa AzRyN said...

aida pun suka style yuna.. :)

h A n Y S said...

minat dia!
lagu dia!
stail dia!
oh yunaaa~!!
hehehe~

Cikbelog said...

suka style yuna ;)

biskut said...

lagunya jugak bersesuaian dengan Sandra yg tengah hangat dalam dunia percintaan gitu...teruskan bercinta selagi mampu.

twinkle twinkle said...

suare die comel :)

Syafiqah Yunus '10 said...

yuna's fan in the house!!!
hahaah..LOVER HER STYLE SO DAMN MUCH!!!!
tgk lah bju die tu..aduhyaii..geram jak!
aduhyaiii....
well i love her..yuan yuna yuan yuna yuna
betol x kawan2?

mie said...

yuna mmg cun..
heheee

Amirrah Zawani said...

bf i dok suruh i beli baju macam yuna tu.. ada jual ka?? adehhh =_=

cik ubi said...

mcm lagu klasik..

maCy said...

macy suka lagu super something ;D

sugar2 kapas strawberry said...

SUKE TGK SHAWL DIA..STYLO ABES.:)

d_LA said...

yuna mmg brani berfesyen kan..salute babe !