Entri semata=mata entri ;)

Salam..


Aku baru je lepas punggah barang dari tingkat 3 ke tingkat bawah..then, bla..bla.bla..bla.. malas nak gitau nanti korang-korang semua bertambah-tambah simpati lak, huh..(egO betul!)..


Dari old hostel nak pi ke new castle hostel,
jOm tengok new hostel yang kelihatanya sangat menarik macam hotel5setar gitew, auww..terlebih sudaa..




~satu pic je cukup, nanti masuk tahun depan baru ambik gmbar banyak-banyak kat bilik baru~



Asrama ni dah dirasmikan oleh Timbalan Perdana Menteri akhir bulan lepas, lupe la tarikhnyer.


Kebelakangan ni memang aku sibuk, sehinggakan post entri dua hari sekali je. Mestilah, sebab ayat ni "Dahulukan apa yang penting." selalu muncul di mana-mana je aku berada.
So, apa yang penting? kerjasama!! bukanlah.STUDY, demi orang tua tercinta yang ingin tengok anaknya berjaya ni..(tetibe je ade satu perasaan...sedih!).







p/s : ok tak dengan tajuk? *_0
ke excited ngan asrama baru..lalalala.



5 comments:

Amirrah Zawani said...

yeap..
mmg menarik hostel..
kamu study kat mana tu?? :D

CT said...

Kat mana ni???

♥-- emieysandra --♥ said...

IPG Kampus Perempuan Melayu ;D

maCy said...

akk duk blok mne?

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- Cempaka Sari