Entri last.

As-salam..

Selamat petang. Ya, ini mungkin entri last untuk hari ni, sebab banyak dah dok update tadi.  Ada dua tutorial, boleh tengok kat sidebar di sebelah ni yer. Tambahan pula, minda aku tak berapa sihat beberapa hari ni, bergoncang sikit. Jadi nak rehat la sambil layan Gelora Jiwa-Yuna, tak pun tengok citer korea bebape round sampai ke malam,  Rasenya dah lama tak menatap wajah hero-hero korea yang ganteng tu.heh! ;p Sambil tu makan maggi tomyam masak dengan telor, part ni yang paling aku suke. feveret.


Aku jugak nak suruh ringankan jari,tadi kan belajar cara nak ringankan blog, sekarang ringankan jari pulak supaya mengklik like di butang fanpage tu.  Tanda support dunia emieysandra, boleh kan.  Senang je kan. TQVM. Aku memang tak pandai bab bab promosi ni.  Jadi, aku bagitahu kat sini je la. 


Lagipun, fanpage tu berfungsi untuk aku letakkan semua update blog aku.  Siapa yang aktif dengan facebook, mudah la tengok apa-ape update mengenai blog ni kan. Malas dah nak cerita panjang. Nak ke dapur dulu. chOw!, eh..salam! 

 with


p/s : terima kasih yer..;D 

13 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

da lama da click fanpage tu..hehehe

Cik Ezy said...

rajin nye apdet blog..
=)

rieyana ynn said...

tejut yana 'entry' last...rupa nyer last utk ari ni...-hug-

cik hani said...

wow..btl2 gilakan Gelora Jiwa-Yuna skrg ni..
=)

naz said...

ingatkan nak last terus haha :) chill

maCy said...

mak ai. aktif ni aktif. huhu

masak pe tu nak ckit ;p

platipus said...

suspen aku tgk perkataan entri last tu..grr

apik pehe said...

laaa..emiey..jangan g dapur dulu..lidi pesan megi ayam campur kariuntuk dia

♥-- emieysandra --♥ said...

@ sugar2 kapas strawberry
:- tq lalink..;D

@ Cik Ezy
:- ikut mood, tgh rajin td ;D

@ rieyana ynn
:- utk hari ni je ;P

@ naz
:- naz! lame tol xsinggah, k mengendap je slme ni..huhu ;P

@ macy
:- cuti ni syg, jom aktif berblog!ehehe ;D

@ platipus
:- cyg gak ko kat aku..ahakss ;P

@ apik pehe
:- stok maggi ayam abiss, tomyam je ade..haha ;p

AiDa AzRyN said...

dah klik like dah.. XD

Cikbelog said...

masuk dapur nak makan ke nak masak?hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh rajin wat entri..LM nak contohi emiey lah ye.

♥-- emieysandra --♥ said...

@ Aida AzRyN
:- mekasih aida syg ;)

@ Cikbelog
:- dua2 la, masak pastu makan..;P

@ Lydia Miza(Aidil Azim)
:- ehehe, ikut mood jgak ni, tp mmg prlu dicntohi la..huhu ;p