Dulu-dulu punyer citer.


As- salam..

Masa dok cari gambar untuk contest, ade terbuka folder gambar lama. Tengok gambar aku dulu-dulu, comel bangat..heh! bukan-bukan yang aku rasa ingin dikenang.  Ermm..kena ubah tajuk entri ni, Aku Dalam Kenangan......Dulu.
Dah la, aku nak tunjukkan gambar-gambar yang tak bape comel

Layan jer gambar-gambar ni.

 ni first time naik gajah, kat Lanchang, Pahang. Senyum aje abang drebar gajah tu ;P
gajah tak nampak, janji kitorang masuk pic. haha.


 Ni pulak first time naik kuda, hambik dikau kuda, kena cop sirim emieysandra kat situ, ehehe. Masa melawat pergi Taman Buaya kat Melaka. Tempat ni lupa nama ape, dekat-dekat dengan Taman Buaya gak la ;P


Ni pulak..emm..try la cari sendiri aku kat mane?.
heh, itu namanyer zirafah, orang yang mengaku dirinya emieysandra xdok kat situ.  Tengok tu, ketinggian zirafah masa dia bangun dan duduk.  Terbaik la gambar ni, sape ek ambil?
Lupa la -_-'
Ini kat Zoo Melaka, giler besar zoo tu.

  Ini pulak masa kat Seoul Garden, asyik makan jer. Sesuai dengan muka yang boOolat dulu. 


Ni pulak masa window shopping kat kawasan Melaka, lepas latihan untuk persembahan caklempong (macam gamelan jugak la.) Masihkah kau hingat kak izma?. Emm..gambar dengan dia tak dela. -_-'
Gile comel aku ngan tOpi pink tu kan.


Ini gambar aku yang paling lama. Masa seminar PMR kat Tok Bali rasenyer, lupa la nama tempat tu. Aduihhhhh..bam bam bOom betol aku masa nih. 


p/s : Rindu nak jadi chubby balik. haha. manusia tak pernah bersyukur, ada je mau komplen.  Masa gemuk nak kurus, masa kurus nak gemuk lak. Lepas ni jangan tanya aku petua untuk kurus ek, aku bagi teori add mate, baru tau..minum jus mate sudah. ;p

13 comments:

rieyana ynn said...

wah...comel lah pic awk...;D

sugar2 kapas strawberry said...

dulu sy kurus..skang st da debab.so gmba dlu dan skang mmg beza..haha

AiDa AzRyN said...

lawo la topi pink tu.. :D

najihah sahami said...

emiey..waa..klasik2 gmbor ek...hehe

nabihafadzli said...

haha comel gile

♥-- emieysandra --♥ said...

@ rieyana ynn
:- tQ..;)

@ sugar2 kapas strawberry
:- eh, terbalik lak kiter ni..;)

@ Aida AzRyN
:- topi jer? hahaha ;)

@ najihah sahami
:- haha..mmg klasik.. ;p

cik hani said...

mmg betul2 kenangan punyer pic..
btul3 berkenang kt topi pink tu..

eh, asal mane ekk??

twinkle twinkle said...

unik la gbr zarifah :)

♥-- emieysandra --♥ said...

@ cik hani
:- ha'a pic kenangan, emiey asal dari Kelantan ;)

Wan Gerrard said...

comel2 ^_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Wan Gerrard
:- mekaseh ;)

Anonymous said...

I give birth to read a few of the articles on your website at this very moment, and I really like your tastefulness of blogging. I added it to my favorites web stage muster and last will and testament be checking promote soon. Divert contain into public notice my site as ok and leave to me be acquainted with what you think. Thanks.

♥-- emieysandra --♥ said...

@ who r u anonymous?