Contest Gambar Kenangan Sekolah Dulu.

As- salam..

Dah lama aku tak join contest ni.
Sekarang kan musim cuti, semua benda la aku nak buat yang antaranya macam sekarang sibuk dengan tutorial.
Contest Gambar Kenangan Sekolah Dulu ni anjuran salah seorang kawan aku yang kiut-miut tomei iaitu Ida. Even kitorang tak selalu berkepit, tapi boleh dikatakan rapat juga la, mungkin sebab kitorang satu negeri dan satu tempat.  Nak pulak, family kan dah kenal.  Semoga persahabatan ini berkekalan yer ida  walaupun baru berkawan tiga tahun setengah sejak masuk IPG.


Ini banner contestnyer, yang kedua dari kanan tu ida tomei.<-- Bodek penganjur.




Contest gambar mestilah kena letak gambar kan. Tutup mata dulu sebab tuan gambar sangat pemalu.adess -_-"
And, it's here.

Aku yang sebelah kanan pakai tudung biru dan baju putih. Takut tak cam sebab masa ni aku sangat tembam bam bum macam tepung gomok je pipi tu. Dah la posing senyum time tu kalau boleh nak tunjuk semua gigi yang tak lawa. Ya, taklawa.Ah, rasa boloxs jer.  Style peace time dulu tak tinggal, haha..eh sekali lagi ha!. Syyh! udah-udah ler mengata gambar sendiri tu. Tu dulu, semua orang berubah kan. Ye tak?cakap ya okeyh. Gambar ni masa tingkatan tiga rasanyer.  Nama sekolah tu Sekolah Menengah Kebangsaan Temangan. 
Harap-harap dah mencukupi syarat yer ida.


entri autopost, online pagi esok baru hantar link entri penyertaan.
Boleh kan ida sayang?


p/s : sangat yakin gambar ni takde potensi untuk menang, tapi join jugak untuk support contest ida ;D
Yang lain-lain pun, jom!


8 comments:

Khumaera Ismail said...

chomel la pic time study =)

rieyana ynn said...

wah comel nyer...;D

Mr&Mrs Adachi said...

hehee...chumell lahh..


_farraain

tiha said...

wah sweetnya time sekolah dulu hehe

Zura said...

good luck amiey...

♥-- emieysandra --♥ said...

@ Khumaera Ismail
:- ehehe..tQ

@ rieyana ynn
:- huhu..mekaseh ;D

@Mr & Mrs Adachi
:- mekaseh Adachi;)

@ tiha
:- haha..sweet n tembam ;)

@ zura
:- tenkiu zura!

iDa said...

wahh comey g2 dye zaman muda2 dlu..ehhhehehehe..pape pom,semua dh lengkap.thanks dear sbb support ida...cym miera lebih tp xleh lbih dr dak negeri sblh 2..heeheheheheh .soriii

♥-- emieysandra --♥ said...

@ iDa
:- ala, nak lebih jugak, nk lebih jugak, nyebok je budak ngeri sbelah tu..ahakss :p