Camne cara untuk blOg direview dalam majalah..

Salam..



Ramai yang ucapkan tahniah pasal blOg ni masuk majalah REMAJA.. Terima kasih semua yer.  Rupa-rupanyer, untuk masuk ke ruangan blOgspot ni ada caranyer iaitu hantarkan email kepada Nurul Nisa di alamat emailnyer: nurul.nisa@karangkraf.com.my.  
Boleh tengOk di sini  How tO be featured in REMAJA by Sherah.  








Tahniah juga kepada Sherah's blOg.  Kita berkongsi page yang sama, bahagi half half..yeah..high5 ! aishh rasa segan lak..sebab blOg dia memang menarik, awesome..bOmbastik semua ada la..blog dia memuatkan mengenai info tentang fesyen dan selendang yang menjadi trend remaja-remaja sekarang.  Best okey, sesuai untuk remaja yang gemar berfesyen!..:D

bangganyer dapat share page ngan dia..wat ayat gediks lak, ehehe.



Ermm..tak lupa kepada Makbed yang buat entri ni untuk duniaEmieysandra dan Sherah.  Tenkiu ya!!






p/s : Tetibe je rindu pada template lama dan header lama yang ada dalam majalah tu, btw hidup sentiasa perlukan pembaharuan kan!




21 comments:

Amirrah Zawani said...

oh.. setiap keluaran ada 2 org yg terpilih yea.. apa2 pun tahniah yea :D semoga terus maju...

♥-- emieysandra --♥ said...

Amirrah Zawani
:- thanks ya..sntiasa suppOrt blOg nie
~_^

ibu_Arifa said...

Tahniah.. blog pun mmg cantik dan sememangnya awak layak..
tahniah yer >__<

♥-- emieysandra --♥ said...

ibu_Arifa
:- mekasih ats pujian tu
~_^

apik pehe said...

wahhhh..tahniah..blog apik ni belom tentu lg dapat masok ke x..hahaha

apik pehe said...

shoutbox emiey xleh load..xtau bakpo..huhu..xse eh try..blog apik x hebat lg..nok tido doh ni..meta2 lg..hahaa

LORD ZARA 札拉 said...

wah!
best tu!
tahniah ya?

:)

♥-- emieysandra --♥ said...

apikpehe
:- ade2 r..

cikgu zara
:- tq sO much!!!
~_^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
awak
nak masuk majalah dan akhbar
kutuk orang orang vip dan artis
buat certa karut dan panas..
kompom popular

Tomato Gurl's Life said...

ciktom mmg suka header lama emiey..hehe..pe2 pun perlu perubahan kan..hihi..tahniah sekali lagi!

Anonymous said...

emiey pilih template ktne?? cntik r..

eda said...

tahniah..
btw blog kak emiey lawa giler..
berkenang tw.. hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

Anonymous
:- upload sndiri

eda
:- tQ eda!
~_^

Anonymous said...

oo...emiey edit sdri ek tmplate bog ni?

NuSaNa NoSa 91 said...

hebat la.. tahniah!! ^_^

nuriz said...

tahniah dik :)

Gayahspears said...

tahniah ya yunk..

sicomot-comel said...

tahniah eh..

first time masuk sini =D

zaty luvlianncezzz said...

tahniah..bla la zaty lak nk di review kn kt remaja nie

jemput dtg
monyet kah kita??

Fantastic Ajane said...

hi emiey..congrats kat u k..:)happy 4 u dear..:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

tahniah tahniah
tapi kenapa x letak blog ksamu