Update gambar raya..layan jer

Salam buat para pembaca..

Aku just nak buat entri simple pasal update cerita semalam, ala..yang aku pi beraya umah-umah lecturer tu..
Tapi..simple aku dah jadi terlebih lak bila dok syiOk mengedit-edit pic-pic ni sume..

layankan je la
dan hayati suasana hari raya itu dengan kecomelan kitorang..:D


posing ala-ala cover majalah....



pOsing ala-ala cOmel..???!



kejadian yang tak diduga..apabila temperature kete naik dan kitorang terpaksa berhenti sekejap. Alhamdulillah, berjaya ditangani dengan baik..*thumbs up*.



pOsing ala-ala hot..memang hot pun..~lalalaa



penuh kesabaran..



pOsing ala-ala keluarga bahagia..yeah!


berpeluk cium dengan one of our lecturer..



bye bye..tahun depan kitOrang datang lagi.


kalau nak tahu citer ni dari sudut yang lain lak..jOm tengok ke blOg dak kiut comel lOte nie..

2 comments:

lan_ax said...

klas korg xde bdk laki ke? ke open house ni khas utk gurl je?
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

♥-- emieysandra --♥ said...

lan_ax
:- bukan setakat kelas emiey je xde budak laki, klas2 len pun xde dak laki..ehehe