S for Study!

Salam..


Macam main Roda Impian lak, dan aku pilih konsonan 'S' untuk Study!
Okeyh, mulai detik dan saat ini aku berazam untuk study bersungguh-sungguh sampailah saat terakhir sebelum masuk dewan peperiksaan bagi menjawab kertas soalan Teknologi Dalam Pendidikan.  (sila kata..oo, patut la si emiey ni main blOg, belajar teknologi rupenyer) uwerkkk! :D




ini good Luck untuk shayer sendiri!







ini untuk kawan-kawan yang ambik exam, rasanyer time ni memang musim exam untuk budak-budak U, Politeknik dan juga IPG.




 

ini untuk chenta hati..die pun tengah exam gak...sekarang die dOk ucap sayang pada buku-buku  die. :P










p/s : kalau shayer bOring, tolong trime shayer kt shoutbOx korang yer! hahaha..






update :- 2 November 2010
subjek Teknologi Dalam Pendidikan (EDU 3105)
8.30pagi hingga 11.00pagi.



10 comments:

MOFASAD said...

exam2 jgn dok berblog je.


keh keh keh!

~fais~ said...

sama la.....kite..
skrg ngah pening ngan macam2 masalh time nk exam...
dugaan...
so kena la.... ignore masalah demi konsonan s...
untuk vokal E.

apik pehe said...

stadi molek deh

CT said...

Dah...dah logout blog....hehehe...Fokus study....heheh

Ms sunsWeetz said...

gudluck dear=)

misz nana said...

gudluck yew.. :)

diriku said...

gud luck k =]

Tomato Gurl's Life said...

good luck emiey!!
ciktom sudi terima emiey di smix..hihi

♥-- emieysandra --♥ said...

tenkiu sumer..
tenkiu cik tOm!
ehehe..
~_^

misyamissyou said...

gud luck exam tuk kamu yep!