Redgurlcraft Craft Giveaway..

Salam.. 

Selain menulis entah ke benda hape-hape, emiey pun suke jOin giveaway..contest dan jugak lucky draw.  Tak salah kan kite memeriahkan dunia blOgger ni dan menyokong aktiviti-aktiviti blOgger lain.  

Ini merupakan entri giveaway yang kedua dari Duniakuemieysandra..para pembaca bLog emiey ni, ape lagi..jOm la pakat jOin ramai-ramai..kOt anda lebih bertuah dari emiey kan...emiey pun tumpang gembira je la..:D ayat baik je, padahal pasrah bile takde tuah kan..ehehe.



nak sertai mudah saja!!!

1. follow blog redgurlcraft ni!!

2. copy gambar di atas di blog anda

3. buatkan satu entry tentang give away ini di blog anda..

4. tinggal comment dan link entry anda pada comment yer so senang redgurl nak jenguk semula ke blog anda

4. pemenang akan dipilih secara rawak!!

hadiahnya seperti mana dibawah!!


TARIKH PENYERTAAN ADALAH MULAI
11 OKTOBER 2010 HINGGA 11 NOVEMBER 2010





HADIAH PERTAMA

satu beg laptop!!

kat bawah ni contoh jer!!..





HADIAH KEDUA

Satu Camera Casing





3 HADIAH SAGU HATI

Broadband casing



jom ramai2 join!! mana tau dpat gift kan!!


tengOk, hadiah-hadiahnya sangat menarik, jOm la jOin yer kawan-kawan!


No comments: