okeyh, DONE!

Salam buat para pembaca.. 

Akhirnya, berjaya jugak aku menyiapkan kerja-kerja renovate nie.
Kalau sesiapa yang pernah datang ke blOg ni, pasti perasan perubahan besar kat sini.. 








Amacam?perasan tak. 

Aku menggunakan template designer. Baru je ushar-ushar, tak sangka ia sangat mesra pengguna. 
Aku tak payah berserabut otak nak tafsir semua kod html tu, cume pilih je kat template designer tu. 


Bagi aku, apa yang penting kat blOg ni ialah ringkas dan kemas.




p/s : background ni ok tak? 
komen sikit, kutuk pun tak pe asalkan ikhlas..ehehe.



25 comments:

AROL DSHW said...

wah! blog sudah berwajah baru.
simple tapi cantik. sedap mata memandang. :)

Dudu said...

jauh berbeza...hehe

suke...pink..

Nurul chumel said...

blog ni oke sgt2!!~

♥-- emieysandra --♥ said...

Arol DSHW
:- yang penting simple..nak berblog baru ade smgt, ehehe ;D

♥-- emieysandra --♥ said...

Dudu
:- emiey pun, cume kali ni xnak pinky sgt..byk white sket, ehehe

~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

NurulChumel
:- tenkiu Nurul!
~_^

NuR 'aQiLaH said...

cantekkkkkkkkkkkkk. hehe :D

♥-- emieysandra --♥ said...

Nur 'aQilah
:- tenkiu aqilah..
~_^

AiDa AzRyN said...

nice je~ :)

ASaDa RyutaRo said...

ok.. tp header yg lama tu cam lagi best je. ngeee :D

twinkle twinkle said...

comel kawaii ;D

Siti Fatimah A. Razak said...

oh!1 putih itu suci, pink itu lovely~ sesuai!!! hihihih keep it up gurl2 sandra!!! ^_<

Siti Fatimah A. Razak said...

oh!1 putih itu suci, pink itu lovely~ sesuai!!! hihihih keep it up gurl2 sandra!!! ^_<

♥-- emieysandra --♥ said...

Aida Azrynn
:- tq!

♥-- emieysandra --♥ said...

Asada Ryutaro
:- mmg..rindu gak header 2, tp hidup kne ade pembaharuan kn..~ngee

♥-- emieysandra --♥ said...

twinkle twinkle
:- mekasih!

♥-- emieysandra --♥ said...

Siti Fatimah A.Razak
:- okeyh..tq DIVA!

sop said...

comel dan simple.. load pun cepat :)

♥-- emieysandra --♥ said...

sop
:- ehehe, mekasih!

mia said...

huwaa dear..kemas sgt..

Gayahspears said...

cute n simple.. i loikee :)

Oney Nurislam said...

cntik2..
pink clor

♥-- emieysandra --♥ said...

mia, gayahspears, oneyNurislam
:- mekacih!

dunspeak♥ said...

wow cute ! leh la designkan utx cikbelog yea.nanti cikbelog belanja makan mexico bun ..hehe ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

dunspeak
:- hahaha..mau2..
jOm la lepak kat bilik emiey lg :D