Lynn First Lucky Draw

Salam buat para pembaca..

jom join lucky draw ni..
 first lucky draw dari Lynn..


Syarat2 yang senang ajer...

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni...Yang belum, follow dulu yer
2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list. Senang nak tahu update pasal lucky draw ni  kan...
3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam  blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer...
5. Tak wajip pun nak buat  n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3
4. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakan id follower skali...
5. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer...
6. Pemenang akan diumumkan pada 27 OKTOBER 2010. Ditentukan oleh Random.org

Hadiah yer?

Lynn nak pilih 5 orang untuk lucky draw ni...hadiahnya tidak seberapa. Maybe ada pertambahan hadiah bergantung kepada sambutan yer...


(cess..kopipes terus dari blog penganjur..~_^)




3 comments:

ChiKeDees said...

Nak join gak..tapi confius bukan ke 25 okt ari isnin??nati kiter buat n3 ye

♥-- emieysandra --♥ said...

chikedes
:- wat le..gudluck ea
~_^

LyNn'Azlina said...

cik emiey...
tq join...
silap hari..hehe..nanti diperbetulkan..