here's the 1000..:)

Salam buat para pembaca..

Emiey masih dalam mood terharu..
tak sangka follower dan cecah 1000..
Sory, disebabkan sangat sibuk, nothing was planned like giveway, contest  k ape..

So, just wat entri for my follower yang ke 1000..
here's the one
:
follower emiey yang ke-1000

banner cik epalviolet.


update pun lambat..sory okeyh..(-_-")
emiey pun tak sempat tengok angka 1000 kat ruangan follower tadi.
Tengok-tengok je ade 1002..dan sekarang dan mencecah 1006..

Follower also important for a blogger. 
Dari situlah, kita boleh tahu adakah kita diterima as a blogger or not.
(my personal opinion).
Terima kasih yang tak terhingga kepada yang sentiasa menyokong blog ni yer.!





Jangan ingat semua orang suke blog emiey nie.
Sebabnyer, emiey dah dua kali perasan follower berkurang.
It's okey, semua orang berhak memilih apa yang mereka suka kan.
Emiey tak nak ambik port pun sampai nak cari sape yang unfollow emiey tu..
MyEm0.Com

p/s : kata ganti nama kadang-kadang 'emiey' @ 'aku'.
hope boleh diterima ea.





16 comments:

naz said...

gilaa ahhh 1000 orang yaw :) wa caya sama lu lahhh

♥-- emieysandra --♥ said...

naz
:- tQ naz..:)

lan_ax said...

congratz!!
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

NURULekmiRabat said...

hebat siot..bila la nk kumpul follower ramai cenggitu

mia said...

huwa..thaniah ek...mantap gile da cecah thousand..hehe..

sugar2 kapas strawberry said...

wahh suda 1k..hope tak lupekn sy :)

Zura said...

1000 org maaa..ratus2 nie pun kekdg xterlayan...tahniah amiey..

haidi takeAfoto said...

wah emiey..bgusnye..leh ek smpi 1000 follower..sy ni bile la..emiey la xmau promote belog sy kt kwn2...heheh pape pn..bilangan follower xpnting..yg penting kualiti mase yg kite snggup nk spend utk sume follower kite tu..knl2 sume follower tu...kite satisfy ngn belog kite..kite ase hepi tiap kali kite bkak belog kite..ade something dlm tu utk kite..n knl sume yg selalu support kite..keep it up emiey....

maCy said...

join naz :
wa caya sama lu jugak ;D

♥-- emieysandra --♥ said...

lan_ax
:- wlcome lan!
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Nurulekmirabat
:- yang penting ikhlas berblogging,
lme2 smpai r..:D

♥-- emieysandra --♥ said...

mia
:- meksih mia
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

sugar2 kapas strawbery
:- ehehe, jangan kata camtu.
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Zura
:- thanks!

♥-- emieysandra --♥ said...

Haidi
:- betul tu, barulah kita akn rse puas berblog nie..ehehe
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- ;D