Contest Gadis Sopan

Salam buat para pembaca..

Aku telah di invite oleh Cik Bulat di shoutbox supaya join contestnyer.  Apa lagi, jenguk-janguk & ianya sangat menarik.  




jom baca syarat-syarat penyertaan kat sini..


gambar yang aku pertandingkan
:
:
:
~First time pakai jubah~


p/s : asal perempuan Melayu,(bukan dituju pada institusi je tapi umum) mesti sopan kan? ye x?



14 comments:

cik aiLebiu said...

sopannya...gudluck k :)

nabihafadzli said...

ahakz cm kenal jek tmpat ni

♥-- emieysandra --♥ said...

cik ailebiu
:- ehehe, mekacih!

♥-- emieysandra --♥ said...

nabihafadzli
:- haha..shhh!!

Cik Bulat said...

hello. hai empunya beLog. hehe. tengs sebab join contest cik Bulat. nama kamu akan cik Bulat Listkan dalam senarao peserta contest di sidebar cik Bulat dan gambar akan cik Bulat upload dlm fan page cik Bulat di faceb0ook. tggu sehingga.. waktu ttup. hehe~

cikgu ainura said...

cam kenal jek kan tempat amik gmabr nie.. hehe.. kat tempat tu gak, dye nak amik... huhuu..

Nia Hashaari said...

ape ar...dh la amik pict dlm toilet..pastu wat contest lak..ehehehehe....

♥-- emieysandra --♥ said...

Cik Bulat
:- ok cik bulat..ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

Cikgu Ainura
:- hahaha..kan bese untuk gals..:D

♥-- emieysandra --♥ said...

Nia Hashaari
:- amboi..nk ngutuk lak..dah la dok tggelam timbul..huhu

haidi takeAfoto said...

serius emiey..sopan giler nmpk..tp contest ni mcm kurang adil je utk kaum hawa ni...xde contest jejaka sopan ke..ni diskriminasi jantina ni..kene repot kt polis ni..

lan_ax said...

sokong haidi amik gambar ;p
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

♥-- emieysandra --♥ said...

haidi takeAfoto
:- ehehe, mekasih..ha'a kan xde ke contest jejaka sopan..
emm..itu sume penganjur yg tentukan..
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

lan _ax
:- yup, sokong..nak jadi model leh?huhu, gurau jer..:D