balik dari kem!

Salam buat para pembaca..

Huh, tak perasan lak entri sebelum ni dah expired, kan empat hari je kan..:D


Ape nak citer sal perkhemahan unit-beruniform ni ek.
Biasa la kalau kem, mesti lah penuh dengan DISIPLIN.

bermula dari kuliah subuh, then ade kuliah magrib
kawad
pertandingan kawad, ikatan, memasak
kembara,
banyak lagi la aktiviti yang memang menguji mental dan fizikal.

tOl tak??!




jOm nak share gambar sikit..
yup, sikit je sebab kat sana mana la sempat aku nak snap gambar banyak-banyak, teponnya nggak ade bateri dong!

mula-mula sampai, apalagi..kena dirikan khemah la..


pose dalam khemah jap...cepat, nti lecturer nampak lak..huhu


belajar menganyam ketupat, yes, i gOt it!!
tenkiu banyak-banyak munchies pada cikgu bieha yang sudi mengajar..

pose dengan ketupat masing-masing, sangat chumil ketupat-ketupat itu!

last but nOt least, BEST!

p/s : Alhamdulillah, banyak pengalaman dan ilmu baru yang dapat dipelajari..~_^




21 comments:

lan_ax said...

ape lagi.. kumpul la bnyk2 ketupat tu.. mak nk buat open house dh senang nnti..

De'din said...

bestnya pergi kem
tpi lebih best kalo buat kem =)

makbed said...

tahun depan boleh la tunjuk bakat buat ketupat...

sugar2 kapas strawberry said...

xsuke kem..xsuke kawad..xsuke xsuke..haha

tp sy suke shopping..kekeke

♥-- emieysandra --♥ said...

lan_ax
:- haha.betoi sgt tu,ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

de'din
:-buat kem..emm, lmbat ag tu, kne ade prancangan tliti..huhu

♥-- emieysandra --♥ said...

makbed
:-insyaAllah, xsbar rase nk pgang daun palas tu lagi.
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

sugar-sugar kapas strawberry
:-it's normal dear, emiey xsuke gak tp dah kne, so enjoy je la
easy je..ehehe
~_^

sweetmulo said...

buat kat ne ni emiey?

♥-- emieysandra --♥ said...

sweetmulo :-
kat kem di Sebatu, Melaka..
~_^

apik pehe said...

patut la da lame x bw..upenyer ader kem..hehehe

nabihafadzli said...

yang yg yu pgg tu bkn guna daun pals r... tp daun kelapa mude... anyway jgn lupe tunjuk ajar i 2... nnti raye jgn lupe jg wat... igt step by step k... selamat mencube n god job dear

AiDa AzRyN said...

bestnye~ hehe~ ;)

Solihin Zubir said...

pandai eh anyam ketupat.. hehe..

maCy said...

hitam x? ki3

diriku said...

susah tu nak anyam ketupat..terer la klu pndai wt..he2

♥-- emieysandra --♥ said...

nabihafadzli
:- patut r mula2 tu cam konpius je nk tulis daun palas, tp taip gak, bajet tahu la kan..hahaha
mekacih2..orait,, insyaAllah akan ingat..best sgt belajat buat ketupat nie..
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Aida Azrynn
:- mmg best, ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

Solihin Zubir
:- alhamdulillah, dah pandai..:D

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- rase cam terjejas sikit warne kulit ni, tp xnmpak sgt la sb bukan tiap2 hari berdiri lama kat tgh pnas..
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

diriku
:- haha. terer k?mula2 blajar, susah..tp try gak..bile dah dapat..rasa sgt truja tgk hasil anyaman sndiri!
~_^