bahagia dengan duniaku

Salam..


Ini duniaku emieysandra, dengan cara emieysandra, dan emieysandra sangat berpuas hati.


Okeyh, semalam masa dok sibuk-sibuk berblOgwalking, ade la yang datang tegur kat shoutbOx, malas nak print screen..lebih kurang camni la.


' eh, komen entri tak berkadar langsung dengan follower '


Emiey memang perasan benda ni dari dulu, tapi emiey tak kisah la.
Mereka follow emiey tanpa paksaan dan mane yang sempat emiey akan follow balik sebab tak kisahla blOg diorang tak hebat atau masih baru dalam dunia blOg ni, emiey akan hormat kandungan blOg diorang tu.  Mereka sokong emiey, emiey akan sokong diorang balik...adess, baik tak?ehehe..




Kandungan dan konsep blOg emiey ni lebih pada diari, tulis ape yang emiey rasa dan jugak aktiviti emiey dengan kawan-kawan dan jugak kekasih hati. Tak kisah orang nak komen atau tak asalkan emiey dapat mengabadikan kenangan tu dalam blOg ni.  Dah nama blog ni pun Dunia Emieysandra kan, so dunia emiey punyer la kan :D
Emiey jarang sangat memuatkan info sebab emiey tak suke main copy paste ni, melainkan kalau info tu benar-benar menarik hati emiey. Emiey jugak bukanlah kreatif untuk menghasilkan karya-karya penulisan yang boleh wat orang lain rasa 'wow, hebat r!'. Duniakuemieysandra, tetap macam ni jer. Emiey masih belajar dan akan terus mengutip ilmu serta memperbaiki kelemahan diri.



Emiey pun pergi la singgah ke blOg orang yang tinggalkan mesej kat shotbox tu.  Entri-entri dia memang best, ramai yang komen walaupun follower dia kurang sikit dari emiey.  Emiey pun balas kat shotbox dia lebih kurang macam ni.

'Saya masih belajar dan tak kisahla sume tu asalkan saya puas hati berada di duniaku :)'



Lebih kurang camtu la, siap bagi icon smile lagi sebab memang kalau emiey singgah mana-mana shoutbox pun, icon smile tu emiey akan letak.



p/s : sampai masa, dunia ini akan menjadi kepunyaanku seorang.  Sekarang, biarlah begini.
p/s : mr. Nuffnang pun sayang dunia nie.. ~ngeeee
p/s : sekarang ni suke berblOgwalking, selain dapat up trafik..dapat jugak kenal mesra dengan blOgger lain..best best!



12 comments:

Amirrah Zawani said...

bergembiralah dengan dunia emieysandra :)

♥-- emieysandra --♥ said...

Amirrah Zawani
:- tenkiu!!
~_^

Qaseh dalia adelia said...

hehehe biaselah dear...dlm hidup ni de yang dtg menghulurkan tgn keiklasan...n ade jugak yg dtg sekadar menghayun kata2 berbaur hasad dengki,....jalani hidup dgn tenang :)

♥-- emieysandra --♥ said...

Qaseh dalia adelia
:- yup..coool!
ehehe
~_^

cKyN WaN said...

haha abaikan je org y ckp tu!

zalin said...

salam..teruskan blogging.. =)

♥-- emieysandra --♥ said...

ckyn Wan
:- okeyh!
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

zalin
:- semestinyer..tq!
~_^

Izan Ishak said...

betul tu emiey..yg penting kita happy kan.... jgn peduli apa org lain kata~

♥-- emieysandra --♥ said...

Izan Ishak
:- yup!
~_^

apik pehe said...

btol tu emiey..apik sokong..
biarla diorang nk kater aper pon..
yang penting kiter wat keje kiter..
hehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

tq apik!
~_^