camping lagi..3hari

Salam buat para pembaca..

ellOp!! 
pagi yang indah ini
ukirkanlah senyuman di bibir manismu itu.

Semoga ianya membawa berkat dalam setiap urusan kita hari ini.

aku pi camping lagi..
tempat yang sama cam minggu lepas, cuma program yang berlainan
iaitu kali ni Program Anak Angkat selama 3hari..

Ya Allah, hambamu ini hanya merancang namun Kau jua yang menentukannya
Semoga apa yang dirancang akan berjalan lancar dan dipermudahkan segala kekangan. Amin.


p/s :- kali ni aku bawa lappy sebab ada tugasan. Kalau aktiviti tak penuh, boleh la online jap ea..ehehe..

but please me, kali ni markah sahsiah akan dikira..
so, be a gOod girl..gOodluck fOr me!! 




6 comments:

maCy said...

isk2. siap bwk lappy.hihi

tc ;D

lan_ax said...

camping ktne tu? bwk berukband skali.. mane tau ada coverage.. bole update blog skali..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

HaNTwO said...

bawak berukband x?? megi jgn lupa bawak skali... ;p

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- ade tugasan la macy, kena guna laptop..bukan boleh online selalu..

~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

lan_ax
:- ok..mmg ade pun, ehehe
leh blas komen jap..

:D

♥-- emieysandra --♥ said...

hantwo
:- maggi? oo..xbwa la, dah knyang makan kat sini..huhu

~_^