1st Lucky Draw by Atie Aizam..

Salam buat pembaca..

Pagi yang indah dan lapang ni, aku jOin lucky draw yang dijemput oleh penganjurnya lucky draw nie..
~_^
Jom la jOin ramai-ramai..
hadiahnye pun menarik!





khas untuk
Rakan2 & Follower2 Atie
Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda


Tarikh Tutup: 30 November 2010


HadiAH?????

laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)
the lucky one yg kne tag tu dakcOmel ni

p/s : hari ni birthday rumet, semalam birthday classmate.
Alhamdulillah padaMu yang masih mengurniakan kami kesihatan yang baik ini..amin!

4 comments:

atie aizam said...

Salam emiey.. atie dtg ni.. syarat2 semua lulus :) semoga berjaya yer..

♥-- emieysandra --♥ said...

Wassalam..
tq..atie
~_^

mia said...

huwa...bestnyee

♥-- emieysandra --♥ said...

mia
:- jOm la jOin mia..
~_^