terima kasih,esok saya dah nak pergi

Salam buat para pembaca..

Kebelakangan ni, aku jarang sangat post entri & berblogwalking. Namun, masih ada yang sudi singgah ke blog ini.  Dan ini menguatkan aku untuk terus berblogging, yer aku memang ada niat nak stop blogging nie..huh..(-_-")


esok aku dah nak balik Melaka..

dan kembali menyibukkan diri dengan..

STUDY

ASSIGNMENT 

 EXAM!!

..........................................................................
: di sebelah sisi hati yang lain, ingin aku ungkapkan :


  
tika saya jatuh,
awak hulurkan tangan awak,
tika saya menangis,
awak lap pipi saya dengan jari awak,
tika saya gembira,
awak senyum melihat saya.

nota cinta :- cinta hadir tanpa paksaan,
ikhlas dari hati untuk memberi dan menerima kasih sayang.

.............................................................................



8 comments:

zuhanismohamed said...

same jugak lah..cuti dah habis sibuk+ bz pulak menanti ni..isk

Anip™ said...

selamat...blaja rjin ea..haha

♥-- emieysandra --♥ said...

zuhanismohamed
:- yup..betOi tu
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Anip
:- mekacih..orait!

Latifah said...

all the best k...
jgn lupa update bila ada masa lapang...
=)

♥-- emieysandra --♥ said...

Latifah
:- insyaAllah..
~_^

hamzah ian said...

same la dgn gua.. gua ade exam owh... grrr

♥-- emieysandra --♥ said...

Hamzah ian
:- gudluck utk exam kamoo..
~_^