tag dari Erma & Ayuri

Salam buat para pembaca..

Di kedinginan pagi ini, kat sini hujan ler..sejukkk.. aku nak setelkan tag dari Erma dan jugak Ayuri
  
kite tengok syarat-syarat tag nie yer..
rules and regulation:
firstly:if you've been tagged, you must write your answers in your own blog and replace any question that you dislike with a new, original question.
secondly: tag eight people.
don't refuse to do that. don't tag who tagged you.

 
(1) who sleeps in bed next to you?
my hubby la..oitt!! tersyasyul lak, i tak kawin ag tau..hahaha

achek dan tati..my adik la, kitorang masih share bilik ag..

(2) have you ever lied to your boyfriend to get out of something?
err..ade kOt, sory dear..tipu-tipu kecik je tu  
(sejak bile lak ade jnis tipu ni, haish)

(3) what kind of kuih raye did you make?
jap ag baru nk masuk dapur..

tapi kan, i dah pernah buat kek batik & trifel dengan jayanya kat umah Na minggu lepas..yeay!!
 
(4) best day of the week?
cuti semester, time tu xde assignment..

ha, tengok aku ambik banyak hari terus, ~lalalaa

(5) what really creepy?
bile jumpe bakal mak mentua kOt..hahaha


(6) what's your current fandom/obsession/addiction?
my lappy!!

tanpanya, aku xleh jadi blogger, tanpanya aku xleh cantikkan gambar, tanpanya aku tak leh lepaskan gian untuk menaip..yeay jugak!

(7) what are the colour of your baju hari raya?
warna purple hitam.

(8) what did you eat for break fast today?
kurma & air masak..bende yang memang selalu ade..hihi


 (9) what is your aim for this raya?
 Nak semua orang maafkan aku..isk3, 

sadis tOl niat aku ni, tapi betOi ni tau.

(10) what was the last thing you bought?
inner shawl yang tiga warna tu, untuk pakai hari raya nie..yeay lagi!

(11) what was the cutest thing you have seen recently?
laptop apple berwarna pink!


(12) does the cute thing above affect your mood?
i akan termenung & tgk laptop acer hitam i nie dan..ting!! eh, dah jadi warna pink la..(-_-")



but, i want apple!!
 
(13) what is your zodiac sign?
pisces

(14) do you want to learn other skills?
nak.. suke belajar bende baru, wat masa sekarang jangan diajar drift sudah..nak bawa kete pun xlepas ag..uwaaa!

(15) 5 things you can't live without? 
1. manusia yang aku panggil ma & abah, i'm not here without them..yeah!!
2. baju..xleh hidup wei xde bnde ni...huhu
3. air putih a.k.a air masak a.k.a air jarang..whatever la.
4.  lappy & mr. broadband.
5. buah hati pengarang jantung pisangku a.k.a datbOy..awak sangat bermakna dalam hidup saya tau!

(5 diatas adalah bende okeyh, cube tengok di awal ayat..manusia, baju, air putih, lappy & buah hati..yeay!!)

(16) if you could meet anyone now, who would you meet?
awak la..

(17) what's something you'd like to say to someone right now?
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN

(18) what are you looking forward to?
kebahagiaan untuk keluargaku..

(19) say something to person who tagged you?
mekacih banyak Erma & Ayuri.  Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin..


p/s : jap ma..
eh...ma dah panggil r, xsempat nak tag sesiapa.  
sape-sape yang buat tag ni, gitahu aku ep!..
babai! 





3 comments:

Anip™ said...

yang no satu...xkan kot..hahah

♥-- emieysandra --♥ said...

mmg xkn pun..huhu

Anonymous said...

I have just added this post to faves.com scholarships for women
You nicely summed up the issue. I would add that this doesn’t exactly concenplate often. xD Anyway, good post…