Hari raya pertama..

Salam buat para pembaca...

Sambutan raya tahun terasa sedikit sunyi disebabkan ramai paksedara dan maksedara tak balik tahun nie.  
 Pagi tadi pergi singgah rumah saudara terdekat secara berjemaah.  Budak-budak kecik dok ikut dari belakang, ye..jalan kaki okey sebab rumah saudara-saudara nie dekat-dekat je antara masing-masing.  Makan ketupat (not me, orang lain yang makan), makan tapai (ini saya makan, suke!), makan biskut-biskut raya (kureng sikit), dan juga nasi impit dengan kuah lotong (suke jugak) dan sate yang pasti terbaik dari maktok ayah (mak kepada my mum)..

Ape lagi kalau dah meriah dengan baju-baju yang lawa, sO snap snap!!

 
testing3.. i tak garang lah, ehehe

jalan nak gi umah salah seorang nenek saudara..nie geng budak-budak

 
 can u all find me here? klu nyer ialah, sedang berlagak macam ibu anak satu..hahaha

 
 ini anak saya
anak kepada mak saudara aku, Anis!
time nie dia tengah moody..shh..

 ini pulak my cousin, Mira Amelia yang berumur 15tahun tapi tengOk lah..*sigh*
i nampak awet muda kan...hahaha

 
 like pose yang nie...yeah! we're cousin!

yang ni.. sempat pulak jumpa mr.cinta hati petang tu..
dia datang beraya kat umah..ehehe..sangat like!!

~ sekian : tamat kisah hari raya pertama ~



6 comments:

apik pehe said...

wahhh..sempat lg dia jumpa..hehehe..apik xleh pon

♥-- emieysandra --♥ said...

apikpehe
:- ehehe, dekat je pun..
~_^

Anip™ said...

garang sih muke kaw..hahah

♥-- emieysandra --♥ said...

Anip
:- hahaha,
ilex sudah..

Fontonk said...

amboi raya sakan dgn anak anak.
bnyk dpt duit kak? haha

♥-- emieysandra --♥ said...

fontonk
:-waarghhhhhhh...itu ank kpd maksedara aku ler,.huh, STRESS aku!
hahaha