maneh sangat nih

Salam buat para pembaca..

Rasanyer dah lama aku tak masuk contest..
sO, tengah tak de idea nak buat entri ni.

layan jerr.

apa nak tunggu lagi, anda-anda semua pun boleh jOin.
ikut syarat kat SINI




aku pertandingkan gambar nie..

maneh ke tak, biarlah cik penganjur yang tentukan..ye tak?

time nie masa guna handset lame, lupe lak mOdel ape..tapi warna putih tu yang aku suka!

tag nama ini
:- ieda
:- bieha
p/s : lepas hantar url entri ni, nak cari contest lain lak..http://www.emocutez.com



13 comments:

Liyana Lunia. said...

phewiit mmg maneh. tapi kannnn, ynn pun wat contest, xmo join ke T___T

AiDa AzRyN said...

Gud luck! ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

Liyana Lunia
:- :- ehehe, skg baru ada masa lapang..insyaAllah, kalau ade klpangan, emiey buat ea..
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Aida Azrynn
:- mekasih Aida!

iDa said...

dh ambik tag dah..ida pom br join contest nii gak......

same r..heheheh
ida tag mira gakkkk

Anip™ said...

jom join contest ...buke blog aku..hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

ida
:- oO..2 r, ida kata nak tag contest kat mira..tunggu2, xde..mira wat yg ni dulu r..ehehe

De'din said...

wish u luck 4 this !
:)

AROL DSHW said...

good luck ! :)
arol ade tag emieysandra beberapa contest. joinlah kalau berminat.

♥-- emieysandra --♥ said...

de'din
:- amin..mekasih!

♥-- emieysandra --♥ said...

Arol
:- ok Arol, nti emiey tgk k..
~_^

nabihafadzli said...

mcm bez... i join k nnti

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest