kisah gunting : SELAMAT HARI LAHIR

Salam buat para pembaca..


Hari ni 3 September 2010 ok..ehehe.


http://www.cute-smiley.com

Kepada teman yang amat saya hargai.,Siti Nur Ain binti Ahmad Shaari.. 
lepas wish birthday awak tadi kul 12:40 tgh mlm, tiba-tiba saya rasa terkilan sebab tak jadi orang first untuk kali ni..Tak pela, Alif mendahului saya..(jaga ko Alif,bOoom!!)


http://www.cute-smiley.com
Awak, mesti awak dah tahu kisah gunting kat atas tu.  Kisah gunting ibarat SAHABAT.  Kita pernah terluka disebabkan kesalahan masing-masing tapi kita masih kawan sampai hari ni.  Saya pernah lukakan awak dengan begitu dalam sekali, tapi awak masih simpan saya kan.  Awak tak berkarat pun tapi makin comel, memang tak de sebab la untuk saya buang kawan secomel awak kan.
 
http://www.cute-smiley.com


Ada sebab kenapa kita rapat sampai sekarang..ianya hikmah dari kisah dahulu..


Awak sabar bila saya 'berdrama' depan awak.  Saya memang bodoh time tu, nasib baik saya cepat sedar.  Saya minta maaf sambil nangis, awak pun nangis. Awak baik, awak maafkan saya padahal kesalahan saya tu memang tak patut dimaafkan kerana mengkhianati persahabatan.  Awak memang baik.  Saya cuba tebus kesalahan saya.  Dugaan datang lagi, saya terpaksa tinggalkan awak.  Saya tak pilih sesiapa pun.  Saya sendirian.  Sabar.  Lepas tu, saya dapat balik sahabat saya. Dan kita gembira sampai sekarang.


http://www.cute-smiley.comhttp://www.cute-smiley.com

Satu yang saya belajar dari persahabatan kita.  Menerima segala kebaikan dan keburukkan kawan kita.  Sekali berkawan , takkan ada istilah putus kawan.



awak..
SELAMAT HARI LAHIR..


http://www.cute-smiley.com

Glitter Words




Semoga berjaya di dunia & akhirat
Semoga mendapat jOdoh yang baik.. dah termasuk dalam wish pertama, tapi saya tetap nak wish gak yang nie..*peace!


Kalau kita kuar bersama, mesti diorang anggap kita ni adik beradik, nak suh adil sebab saya xmau jadi kakak, awak pun tak mau, kita pun cakap kembar tapi over la pulak kan.  Muka kita bukanlah iras-iras sangat mungkin cume aura keakraban kit.

Semoga ikatan persahabatan ini berkekalan dan terjalin dengan ukhwah kerana Allah S.W.T.



p/s : saya sayang semua kawan-kawan saya.




12 comments:

apik pehe said...

laaa..nak jadi kembar jugak..hehe

twinkle twinkle said...

WAA sweet fren :_)

♥-- emieysandra --♥ said...

apik pehe
:- ahahhaa..silakan..

♥-- emieysandra --♥ said...

twinkle twinkle
:- ehehe..thanks!

apik pehe said...

hehe..try banding muka..same x nga apik?

maCy said...

wah.. kau adalah ibarat gunting~ waaa.. keke

Anip™ said...

waa...nk jd gun ting la...hehe..
sl,at ari lhr..hohoh

suzie rahman said...

sweet nya uols~

♥-- emieysandra --♥ said...

apik pehe
:- mcm xsama, mmg xsama pun..tp leh jadi kmbar xiras..hoho

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- kekekeke jugak..

♥-- emieysandra --♥ said...

Anip
:- thanks!

♥-- emieysandra --♥ said...

suzierahman
:- mekacih
~_^