Kepada semua peserta CONTEST..

Salam buat para pembaca..

Ini ada sedikit wasiat pesanan kepada peserta contest yang beralamat blog masing-masing, ehehe..

Keputusan contest akan diumumkan lewat sikit yer, memandangkan aku berada di kawasan yang kureng line internet ni.  
InsyaAllah, hari Sabtu ni aku akan berada di rumah..YEAY!!
So, boleh la aku mula mencari pemenang bertuah tersebut.  Boleh kan?..

Aku memang tak menyangka contest ini menarik perhatian ramai untuk menyertainya iaitu mencecah seramai 100lebih angka sebenar, malas nak kenalpasti, dun't like number but like RM..
Setiap peserta mempunyai cerita tersendiri, sehingga aku rasa nak bagi semua menang la..bOleh ke?errr..(-_-")

Oops! satu perkara lagi..
Sila semak nama-nama kalian kat sidebar sebelah ni yer,
 Sesiapa yang dah hantar penyertaan lengkap akan berada dalam list peserta tu.  
Tapi, kalau ada yang merasakan aku ni dah rabun sebab tak meletakkan kamu dalam list peserta, walhal kamu dah memenuhi syarat..sila gitahu yer, tok usah segan silu..

p/s : nak berangan jadi akak Siti Nur Haliza jap..

berdendang mari berdendang..
berdendang di seluruh umah..
bergema suara bergema
mak tengah bising..ulla up ulla up

~ hampes kelapa muda dong! ~




16 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

emiey...nme eina xde pon...ni link contest~~


http://sayadankontes.blogspot.com/2010/08/contest-teman-sejati-by-emieysandra.html

tiefazatie said...

mmg ramai..ssh la ifa nk menang nie..hihi...neway tq!ade dh nama ifa..=)

cimut munniey :) said...

name kite ade name kite ade *gedik* hehe

niknur syamimi said...

awak awak.kita nk cakap something.
em
em
em...
emmm...
nama kita ade la dlm list! hahahak..kite heeepiiiii:)muahaha
tengkiu. contest menarik n sempoi.mstila rmai join.huhu!

Sitisifir10 said...

ramai gila peserta...uyyoh!!

♥-- emieysandra --♥ said...

dak eina
:- sOry dak eina, jgn mjuk ea..ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

tiefazatie
:- ehehe, mmg susah nk cari pmenang nie

♥-- emieysandra --♥ said...

cimut munniey
:- ade2..ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

nik nur syamimi
:-thanks mimi!

♥-- emieysandra --♥ said...

siti sifir
:- hahaha

Tomato Gurl's Life said...

nama cik tom ade yunk..tengs yup emiey cayunk!lala~

suzie rahman said...

salam sis..thks dear..der nma..ramainya owg join..hik3

BezBuddy said...

yeah...name sy ade...tq2...hope ad luck kali ni...hehehe...tq ya

♥-- emieysandra --♥ said...

same2 semua..ehehe

~_^

LIYANALEANNA♥ said...

sayaa tetap menunggu :)haha

anatayuni said...

tak sabar ni..huhuu...menunggu dengan setia..