dah Sampai umah..

Salam buat para pembaca..

Sebenarnya, aku dan sampai umah kul 8.30 malam tadi, bersama si buah hati datbOy la..
"thanks sudi gi ambik saya semalam"..auww!! rrr!!!
ehehe..

dat bOy siap hantar sampai depan pintu ag, sempat lepak-lepak ngan abah jap..haha, gabra x yunk?


Ini baru sempat online, sebab sibuk dok layan my sweet cousin, Sucee(baju merah)..


 gambar Sucee & adiknya, Anis


penat nak melayan dia, nak nyanyi la..joget-joget la, haishhh..
semalam lak? dok gayut ngan skandal la..uhuk3..si birthday girl la, sape lagi..ehehe..

Aku nak pun nak minta maaf sangat-sangat kepada peserta contest kerana dibiarkan lama menunggu keputusan. Setelah berbincang sikit-sikit dengan yersteday's birthday girl merangkap my BFF, dah nampak pemenang-pemenang tu, just tunggu masa nak umumkan je,ehehe..just wait..



15 comments:

black_mel said...

wah...awalnya sampai..smgt nak beraya ni...

♥-- emieysandra --♥ said...

black mel
:- dah cuti awal, ehehe

MOFASAD said...

wahhh

sampai ke depan rumah tu :)



selamat hari raya!

naz said...

raya raya :) selamat berhari raya nama dia memang sucee ke?

♥-- emieysandra --♥ said...

mofasad
:- ehehe, mesti r

SELAMAT HARI RAYA, lepas ni leh ucap ag kot..
~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

naz
:- ha'a..Sucee Sofea..
nape? naz berknan k?huhu

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

wahaha !! beshnyer ,, layan bebudak kecik,, hihi,,

twinkle twinkle said...

BDK TU comel :D

BezBuddy said...

xsabar nk tau keputusn..hehe...slmt ari raya!

RastaMat said...

welcome home!!!

♥-- emieysandra --♥ said...

siti faridah harun
:- ehehe, ha'a..mmg best!

♥-- emieysandra --♥ said...

twinkle twinkle
:- die mmg comel, tgk glagat die lagi comel!

♥-- emieysandra --♥ said...

bezbuddy
:- xlame je lg,ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

rastamat
:- mekacih..~_^

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ selamat datang ke kampung. hehe =)

Selamat Hari Raya gak (^^.)