Cerita Semalam..

Salam buat para pembaca..

Hari ni hari raya lagi, semalam pun hari raya lagi..umah sape yang ada kuih raya lagi? aku nak pergi nie..hahahampess..

Sebenarnye pagi semalam aku ada buat autopost entri, tapi balik-balik tu tengok tak terpost pun entri tu. Ape masalahnye ek?..
Cian la anda-anda semua tak tahu yang aku planning aku berenjoy dengan sakannya semalam bersama 13orang lagi classmates yang lain...



tak pela, aku gitahu hari ni..

Enjoy kat mane?
tiga buah rumah lecturer di sekitar Melaka dan umah my classmate..bieha kat Muar.

ini buktinya :-

cilok terus dari facebook one of my classmate.




tak caya lagi?..ni ha baru raya, ehehe


bukankah budak ini sama dengan dengan budak nie..yeah!


balik dengan kepenatan dan kekenyangan, dekat pukul 9malam, tapi nasib  baik dah buat surat awal-awal..:D


gambar-gambar ada banyak lagi tapi dengan orang lain r, tunggu gambar atau tunggu diorang jer la update, ehehe..




4 comments:

sizuka[Izzati] said...

wah syoknye beraya sakan.hehe~

cik paro said...

wah..
raya sakan ni..
dapat duit raya x??

♥-- emieysandra --♥ said...

sizuka[Izzati]
:- yup, ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

Cik Paro
:- xdapat..T__T..isk3