yeay! dah sampai..

Salam buat para pembaca..

As usual, blOg ni dah macam diari.  Semua benda aku nak tulis kat sini.  Mesti ada orang bOring kan..

tapi..


tapi..


tapi kan..



ini kan blOg aku, duniaku..muahahahaa

posing sebelum meninggalkan asrama terchenta,
pakai baju kurung nak naik bas, baru nampak perempuan Melayu sikit..ade makna terselit ni, try cari..hahaha


(barang-barang yg cikit)


Baiklah, pagi tadi aku telah sampai dengan jayanya ke negeri Terengganu kesayangan Kema dan Na..err, Ain jugak.


Sebelum ni, aku bagitahu yang aku akan ke rumah Na, tapi memandangkan Kema sayang aku lebih, aku pun ikut balik umah die jugak yang hampir dekat je ngan umah Na.. 

Petang esok baru aku akan gi umah Na, shian die dok indu ambe..hahaha.

Eh, xleh bebel banyak-banyak..kekgi (ha..aku dh jadi org ganu) nak tengOk adik Kema kat asrama.
ermm..berbuka puasa nanti kat umah mak sedara Kema..

bubye!!
Selamat Berbuka Puasa!!





10 comments:

Zura said...

udah smpai kampung erk...

echah mashuri said...

wah...jadi org ganung!makang kopok lekor..hehe

Tomato Gurl's Life said...

wow ayu la emiey cayunk...eh2 cik tom kat trg..meh dtg umah cik tom jugok...

♥-- emieysandra --♥ said...

Zura
:- kg kawan, bukan kg emiey ag..isk3

♥-- emieysandra --♥ said...

echah mashuri
:- hahaha..mesti doh..

♥-- emieysandra --♥ said...

tomato girl's life
:- ehehe, ye k?emiey kat manir ni..

maCy said...

tak balik umah :(

sugar2 kapas strawberry said...

i'm jealous. :(

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- dok kt ne yunk?
akak pun xblik umah ag..huhu

♥-- emieysandra --♥ said...

sugar2 kapas strawberry
:- sabar ye yunk..
~_^