wanita suka mekap..salah ke?

Salam buat para pembaca..

Kebanyakkan wanita sukakan kecantikkan dan warna-warna menarik, diekspresikan melalui mekap..iye ke?

sape yang nak keluar dengan akak ni?


Bila ade seorang lelaki bertanya
" awak suke mekap ke kalau keluar rumah?"

wanita tu jawab,
"ye"

Lelaki tu pun berkata lagi
"Kalau tak mekap lagi lawa "

wanita tersebut menjawab dengan muka yang langsung takde perasaan(imagine la sendiri camne ek)
"Ok"


terbaik la akak ni mekap, siap nampak garisan kat hidung tu..betul-betul mewarna nie..:D




11 comments:

SANDRA AZWAN said...

suke tgk girls with simple make-up...that's hot!

♥-- emieysandra --♥ said...

simple is beauty..
am i right..huhu

~_^

nabilah abd rahman said...

tak suka mekap tebal-tebal..nnt rasa muka lagi nampak pellik..

xangonila!! said...

hahahah..klakar la,short sketsa 2.;-)

kalau zaer nk mekup camne??hahaha

♥-- emieysandra --♥ said...

nabilah ~ ha'a..tol tu, cam pakai tOpeng..nOt good!

xangonila ~ hahaha..nak bygkan jap ea..cun beb!!huhu

~_^

Aleeya said...

kak yaya pun ske mekap tapi tak ske mekap tebal..ske yg nipis2 je dan lipstik pun ske yg pale2 nye kaler :))

Ichigo Miro said...

makup simple sudah...jgn over, nanti macam puaka jadinya....hahaha...opss..terlebih sudah

♥-- emieysandra --♥ said...

aleeya & ichigO ~ bese2 sudah..huhu

~_^

chibiehazs said...

tak salah makeup kan.. tuk nampak muka lebih ceria dan bertenaga. tak de la nmpak kusam sangat..

ice♥ice said...

stuju ng chibiehasz..makeup simple2 pn da cukup nk kuar umah tu.. :)

♥-- emieysandra --♥ said...

chibiehazs & iceice ~ thanks sudi sgare pndapat kt sini, emiey pun rase camtu, tapi ade setngah org aggp mekap ni sbg over..kOnon xelok la..

~_^