update blOg :: 2 award

Salam buat para pembaca..

Sekarang baru dapat nak update blog, setelah sibuk dok selesaikan sebahagian dari assignment, ehehe tak siap lagi.

Jangan isau yer kawan-kawan, assignment dan berblOg adalah dua perkara yang berbeza.  Wajib buat assignment dan wajib jugak berblog.
Ya..sebabnye ada ke orang dok ngadap benda yang sama 24jam?
sampai tak makan?
Takkan aku nak menghadap assignment 24jam?
Kiranye, berblOg ni macam keperluan jugak, macam makan gak..err..(-_-")



http://www.cute-smiley.comOrang lain ade je, assignment berlambak pun, tiap-tiap hari je update status kat facebook kan.
Pantang ade komen, terus kena balas.MESTI.


So, bila aku kata aku tengah sibuk sekarang nie..banyak keje.  Tiba-tiba ada suara yang menambah "update blOg boleh pulak.."
http://www.cute-smiley.com
blog ni ibarat diariku
juga sebagai tempat aku membebaskan fikiran dari kesibukkan dunia realiti.

Ok, dah puas membebel aku nak setel award yang lama tertunggak ni..
Jangan marah yer pemberi-pemberi award, janji buat kan.

Aku pun dah lupa yang mana aku dapat dulu.
Biarlah aku setel award dari nettskerepek a.k.a nadiah  ni dulu.




Award ni unik sebab ia merupakan award berantai.
Tak paham?
Meh nak bagitahu.

:- ni list yang awal tu, tengok nama kat bawah tu Nadiah yang mengetag emieysandra.



:- seterusnya, anjakkan satu nama ke atas dan gantikan dengan nama kita yang ditag ni..

3.Kin
4.Nadiah

:- kemudian, aku dikehendaki mengetag 5 rakan blOgger lain.
Jom tengok siapa yang aku pilih yer iaitu

1. naz
5. Macy




:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Seterusnya award kedua dari cik Gugurl, kena jawab soalan kat bawah ni dulu.

1. Nyatakan 7 makanan kegemaran anda sewaktu berbuka ataupun bersahur.
1. nasi kerabu
2. kuih lompat tikam (siapa tahu?)
3. sambal kerang
4. sambal udang
5. telor mata
6. ayam goreng
7.murtabak maggi

2. Kemudian, tag 5 rakan blogger yang lain.


inilah awardnyer.
:
:
:

 

lawa kan?..

p/s : laptOp dah ok, so semangat buat assignment kena la meningkat kan. 
ok..chaiyok3 for me!!
Tak sabar nak siapkan assignment bagi Teknologi Dalam Pendidikan, suke subjek ni & assignment ni..~_^

:- blogwalking jap, lepas tu ZZzzzz..



13 comments:

Tomato Gurl's Life said...

thanks dear 4 awards ni...nati cik tom wat entri ye..huhu

echah mashuri said...

waaa...best2 dpt award..heee...thniah:)

naz said...

thankss :) thanks n thanks lagi haha

Nur Hayaty said...

Thanks yunk,udah penah dapt,nanti yaty update k..hehe ^__^

Zura said...

tq for award...

maCy said...

ta paham nape kne ade asada jugak.. hahaha.. satu senario biasa ok tp dis time name die atas.. uhh

err.. nama asada ryutaro, bukan ryuto.. keke


thx sis! muah :D

♥-- emieysandra --♥ said...

tOmato Gurl's life
:- ok..buat jgn xbuat yer

♥-- emieysandra --♥ said...

echah mashuri
:- terima kasih echah!

♥-- emieysandra --♥ said...

naz
:- welcome n welcome lagi..ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

hayaty
:- thanks, nti update ea..

♥-- emieysandra --♥ said...

zura
:- same-same!

♥-- emieysandra --♥ said...

macy
:- owh, fenomena biasa ea..
entahlah, ingat macy ingat asada, ingat asada ingat macy..huhu,
ejaan tu salah, dh diperbetulkan..
jgn marah asada yer..

~_^

H Y D E said...

bestnya dapat award..x pernah dpt pon...
*sye blogger baru blajar ;)