my l@ppy- Zzz..Zzz..zzzzz

Salam buat para pembaca..

Hari ni dah hari kelima kita berpuasa kan.. alhamdulillah, semOga ibadat ini kita ini mendapat berkat.

Dalam bulan puasa yang penuh barakah ini, aku cuba untuk tersenyum..smile!!
walaupun laptop aku ni dok tersengguk-sengguk..eh..bukan maksud aku lappy ni tidor, mane boleh.
Maksud aku, 'hang' la..iaitu sejenis kuih ala-ala karipap tuu...uitt!! mamai lak siang-siang hari..kuruih lak pose ni kan dok ingat makanan jer.
'hang' ni jadi lembap ler...sOry,bukan aku cakap kau lembap ler..hik3

Dah la hari ni satu-satu hari minggu dalam minggu ni sebab semalam ade ganti kelas, aku pun punye la bersemangat pagi tadi nak buat assignment..tapi bile bukak laptop,
klik ape-ape tak de respond..entah masalah ape lagi lappy nie..
risau gak kalau ram lappy ni jam lagi.

Masalahnyer memang pada window..mOzilla ni bOleh bukak ag cume terjejas la sikit.
Kalau aku bukak lagu dari folder lappy ni, tersekat-sekat macam radio fm cari line pulak..huh!
pakcik google oO pak cik google, boleh ke berikan laptop pink ini kepada shayer, shayer sudah berkenan sangat pada nyer..*sambil batting eyelashes*~lalaala

hilang mood nak buat assignment..
oh my spOngebob de amore..aku pun menghampiri katil dan ZZzZZzzzzzz...


p/s : salah satu ujian di bulan Ramadhan, kena banyak-banyak bersabar..
(-_-")




20 comments:

Anip™ said...

huhu....
kene format laptop tu..hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

tgh byk keje nie, leceh r kalau format..huhu

ferra said...

lappy awk tu nk kna kiss dlu kot hehehe

sekamar rindu said...

salam...

selamat berbuka posa untuk awak..

Hamzah Ian said...

wa.. cun nye lappy kaler pink.. hoho..

ciK LyndaWawa igUana said...

selamt ramadan...=)

AiDa AzRyN said...

Same la.. laptop i pun de gak meragam~ kadang-kadang 'hang'.. menci tol~

♥-- emieysandra --♥ said...

ferra ~ ye k?ptua baik tu..kiss, belai2 sllu ea..ehehe

sekamar rindu ~ terima kasih!

hamzah ~ kalau la betul itu laptop emiey, lagi cuun!!

aida ~ mmg menci sgt!

~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

selamat ramadhan cik lydawawa..
peace!!ehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

BANYAK DATA HILANG CIK KAK..CANTIK NOTE BOOK

♥-- emieysandra --♥ said...

kalau format..tp dah ok nie, masukkan antivirus lain..
sebab virus la kOt..

~_^

naz said...

dia nak duit raya lah tu haha

♥-- emieysandra --♥ said...

yang tu nak tunggu dari naz..ehehe
pat..uit raye!!

~_^

Abu Luqman said...

singgah di sini..dari orang kampung

amira said...

hehe.. raya ni try bodek duit raya bebanyak..boleh beli lain

Hamzah Ian said...

hai... gua datang lg ke sini... hahahaa

♥-- emieysandra --♥ said...

Abu luqman ~ mekasoh org kampung!

amira ~ insyaAllah, tp zaman budak dah berakhir utk kutip duit raye ni..huhu

Hamzah ~ mekasih, singgah la selalu..ehehe

~_^

miss faten said...

Samalah kita cik emiey :))
Nak kena format laptop -__-
Sejak awal tahun kot lappy ku mula sakit2 tapi wat dunno jep sebab malas ouh. Banyak barang kesayangan dalam lappy neh :PP Agaga ~ Nak kena tunggu WAKTU yg seswai la baru nak format :D Apa2pun selamat selamat selamat lah dengan llapy itu yee :DD

PrincessKawaii said...

ciannye laptop dia hang .
try la format. kot2 boleh elok ke kan.

Bulan pose ni rasa macam mls je nak buat apa2. siang2 tak de tenaga nak buat keje . malam2 pulak malas bila dah kenyang makan bayk sgt . HAHAH
tpi tula dugaan di bulan puasa . heheh

selamat berpuasa . jgn ponteng puasa =)

♥-- emieysandra --♥ said...

miss Faten ~ hadOi..susah kan klu ade prOb lappy nie, emiey pun tunggu mase ssuai nk frmat..skg tgh byk assg nie, mrgkak gak wt keje ng laptop cmnie..huhu

princess kawaii ~ cian je k?ehehe
selamat berpOse..err, tp kalu ade satu masa tu, kalau xpOnteng pOse tu dOsa(phm2 la kaum Hawa)..

~_^