i neEd you!

Salam buat para pembaca...

Aku rasa kepenatan sangat, esok pula masuk hari kedua ber PBS.  Jadi, permintaan mata supaya ditutup rapat harus ditunaikan..kehendak badan supaya menghenyakkan tubuh ke tilam yang empuk harus diikutkan...

But, please give me five minute tO say..

I need yOu!!
:
:
line internet yang laju 

untuk memudahkan aku mengupdate blOg & berblOgwalking.

 

Disebabkan internet dok bernyawa-nyawa ikan ni, mungkin aku hanya akan menumpukan kepada mengupdate blOg sahaja dan tak dapat nak lawat blOg kawan-kawan lain.  

http://www.cute-smiley.com
control beb, jangan kat sini beb..dah2, pi balik umah hang pahtu tadah dalam baldi..kOt2 boleh jimat bil air utk bulan nie.. (-_-")

p/s : dalam dingin subuh, hatiku terusik(tetibe je)...Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



8 comments:

AiDa AzRyN said...

hehe~ ade2 je.. ;p nunyte.:)

Black_roses92 said...

da..da..cukup..jangan nanges lagi.. tito..tito.. ;D

sugar2 kapas strawberry said...

uhu..xmo sedey..nti internet laju..buat la pusinagn 360 degree kat blog sape2 pon..ahaha

♥-- emieysandra --♥ said...

Aida Azrynn
:- :p,ehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

Black rose92
:- wokeyh, i kan budak baik..huhu

♥-- emieysandra --♥ said...

sugar2 kapas strawberry
:- hahaha..cmne nk pusing 2..kn dok pusing blog sugar2 kapas je kan..
~_^

Ogy said...

mama pun harapkan kat opis je laju tp tensen sbb shoutbox kat blog korang kena block....leceh le nk blogwalking.....

salam ziarah :)

♥-- emieysandra --♥ said...

ogy
:- owh..kne block ea, mmg leceh..
salam..~_^