Gadis cacat yang comel!!

Salam buat para pembaca..

Meh nak story mOry pasal gadis cacat yang aku maksudkan ialah gadis berlesung pipit.
betul ke berlesung pipit tu cacat??!


itu bukan persoalannya, yang menjadi persoalannya ialah gadis berlesung pipit ni sangat comel!!


contohnya..pelakon Bollywood, akak Preity Zinta ni

suke tengOk senyuman yang menampakkan lesung pipitnye itu



lesung pipit ni jugak menampakkan mukenya manja kan..err, aku je k yang perasan? ~lalalaa



sebab tu la akak Preity Zinta ni merupakan pelakon kegemaranku selain abang Shah Rukh Khan dan akak Kajol...haha



eh..jOm tengOk yang ni pulak

dak machO yang senyum nampak lesung pipit tu, adik kesayangan bOngsu ambe..Akif!!
jeles sangat dia ada lesung pipit yang dalam gitu.
Lelaki pun cOmel tau kalau ada lesung pipit, ehehe



p/s : pssst!! one of my classmate pun ade yang berlesung pipit, comel tau & setiap kali ambik gambar mesti nak tunjuk lesung pipit dia tu..oOpss, termengumpat kat bLog pulaks..hahaha
orang yang terasa tu jangan marah haaaaaaa...nti kena jual!!

~_^



24 comments:

Qu azniza ;) said...

ahahaha..kesian sape yg ade lesung pipit kan..

Qu azniza ;) said...

tapi pretty zinta tetap nampak chantexxx

Nur Areefah said...

lg cun yg baru senyum sket nampak lesum.perghh

Hariz said...

Saya ada lesung pipit gak tapi hujung2 je =.=


New Entry Prof-Hariz
Solat Jumaat

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~ said...

comel!!! :)

Amirrah Zawani said...

sy xda lesung pipit.. Huu..

♥-- emieysandra --♥ said...

Qu azniza ~ yup, mmg chantekk!!

areefah ~ ha'a akn..ehee

Hariz ~ wah..mesti cOmel kan, senyum cket..ehehee

khairunnisa ~ yup..

Amirrah ~ xpe, mesti ade kcomelan lain..

~_^

AiDa AzRyN said...

wah.. comel adik kamu.. :)

sugar2 kapas strawberry said...

ohhh..sy pon ad dimple gak..

akk sy slalu ckp..ko ni cacat la..hahaha

ad lesung pipit pon satu je..hihi

but sbnrny dia jeles..

lesung pipit sy mcm si preity zinta tula..kekekekekeke
oke perasan

♥-- emieysandra --♥ said...

aida ~ mesti lah, tangOk kakaknyer sape..huhu, emiey ade tp susah nampak..sebab tak dalam sgt lorh..

sugar2 kapas ~ haha..cacat tp cOmel!!
eh..eh..ade mcm bunyi nymuk la (bila ade org ckp perasan)..ehehe..

~_^

sweetmulo said...

saya pon ader..haha..(nak jugak..pang skali)

diraja22 said...

ada ke xde ke, cantik jg..
comel tetap comel..

d_tieah said...

Comel sgt dia ni..

♥-- emieysandra --♥ said...

sweetmulo ~ meh nk tlg pang jgk..hahaha

diraja22 ~ yup!

d_tieah ~ sape, emiey k?(kene pang jgk ni)..yer, preity 2 lawa kn..

~_^

Cik Jari said...

kak preity zinta mmg pretty la....i like too:)

♥-- emieysandra --♥ said...

cik jari ~ like like like!!
ehhhee

~_^

elmo blurb said...

wa tak suke die ! arghhh !
sebab dulu heboh die sangat sombong bile sampai m'sia untuk award mende tah . mintak sign pon sombong .




















tapi tu dah lame .
pandang lame2 die ni pon nampak lawa lak . HAHA

nabihafadzli said...

cam kenal jek cluzmate awk 2 sape...hahhaa

Isyraq said...

lesung pipt mmg diktegorikan cacat... tp cacat yg menawan...hehehe....

♥-- emieysandra --♥ said...

elmO ~ bese la org pOpular, kne demand cket..huhu

nabiha ~ kalau tahu, shhh!! ehehe

isyraq ~ betOi tu..

~_^

elmo blurb said...

tu lar .
demand bikin nyampah je . eheh

recent entry: Tolong Tafsir Mimpi Ular

missamy said...

preity zinta kiut :)

♥-- emieysandra --♥ said...

elMo ~ sabOr2..org lawa 2, tgk smbil snyum je la..hOho..adess..

missamy ~ kiut!!ehehe

Puteri Iqa Izyan said...

ngeh ngeh ngeh..
nak jugak la cacat yang comel nih :P