bLog ni buruk la!!

Salam buat para pembaca..

Makin lama rasa bOring lak dengan bLog ni, sebab dah lama tak mengedit-edit ni kan.  Tapi aku tak maksudkan dengan tajuk entri tu..melampau r kata blOg sendiri ni buruk..huhu, saje bikin gimik,huh!

Aku seorang yang cepat bOring, sebab tu tak nak buat watermark kat gambar, nantikan lama-lama dok tengOk pattern sama mula lah aku naik bOring..
padahal tak reti buat, hahaha..Oopss!!

Ramai gak komen kat shoutbOx dan kata bLog aku ni lawa, 
tapi itu mungkin disebabkan blOg ni simple  & berseri dengan warna pink, ye x?
sejujurnya, aku tak suke crowded sangat..like simple je..

Minggu ni agak-agak bOlehlah nak berhOneymOon kat bilik dengan bLog nie.  Macam minggu lepas, aku berhOneymOon kat bilik gak tapi lebih dalam selimut sebab demam..grr...

Alhamdulillah, berkat dOa kawan-kawan aku dah makin baik cuma batuk dan masih lagi menggunakan suara Ella manja serak..tak tahan u ol, asyik kena perli je dengan kelas classmate.  Orang lain bercakap, aku nak bercakap jugak..eeii..sampaikan tepOn ma pun kena perli gak, cian anaknyer yang musyuk anje ni..

eh..kOrang nak tau tak, dalam kelas aku ni dah sakit bLog!!
dulu facebOok, sekarang bLog pulak..


tapi biasa la kan setiap orang ada minat dan cara tersendiri, macam mereka ni la


(tak paham-paham lagi ke?aku tengah prOmote ni..pi la terjah blOg diOrang..ehehe)
yang ni merupakan bLogger baru dalam kelas aku yang agak aktif jugak la..

Ok lah, kejap ag nak sambung edit-edit blOg ni sikit..
Adakah aku patut menggunakan fungsi read mOre?
Yela, kebanyakkan entri aku ni kan panjang berjela-jela..
sila undi yer.

patut or tak patut

jangan pilih 'or' yer..ehehe




18 comments:

LIYANALEANNA♥ said...

bg sy , macam tak patut jea . sebab kadang kadang readers ni malas nak click read more . diorg just jenguk jenguk camgituh jea .(so ini akan mnyebabkan diorg tak perasan akan something yg interesting dlm post2 uh) but if tak tauk yg readmore tuh, readers akan automatically terbaca ur post . and tertarik untuk lebih membaca ur post ,

haha adess , bebel panjang pulee , hehe soryy :)

Fyzal said...

salam emiey. takyah readmore pun takpe. biar je camni. :)

sugar2 kapas strawberry said...

sy pon xsuke blog sy crowded.

blog sy xde gmba sy..xde bloglist..

mmg simple gler la.hahah

AiDa AzRyN said...

nice la bg baru! :)

a'ah.. ok gak guna fungsi 'read more'... :)

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

owh..
tak sabar nak tgk bile dah ciap edit nanti..

emm..
pasal read more tu patut letak..
sebab nampak lebih kemas nanti.. :)

paan said...

cis , semangat aku nak tgk blog yg dikatakan xlawa nie..adoi...hahaha

MaryamJamilah said...

sy tak suke readmore. jangaaan. hehe

Tomato Gurl's Life said...

nice blog baru ni...makin cantik wlpn simple..bg cik tom "TAK PATUT" la wat read more sb cam cik tom sendiri mls nk click read more ni sebab bb cik tom lembap lagi dr siput...

fnd said...

Tak suka read more

fndrocka.wordpress.com

fnd said...

Tak suka read more

fndrocka.wordpress.com

Wan_hazel said...

tak patut...menyusahkan je fungsi readmore tu..wan tak sokong..ehhehe

miss faten said...

salam emiey. wah tetiba aku nyampuk pulak ek, ko jgn buat read more. aku plg pantang bab2 tuh, sebab aku suka lepas baca satu entry terus gi entry seterusnya tanpa tangan nak kena tekan - tekan older post ;)) miahahahahahah XD

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

alamak. rmi nye ckp 'tak yah letak read more'. br nk suh letak je ;Pp

memandangkan rmi yg tak setuju utk read more, jd tok sah lah letak!! sbb yg nak baca ni followers kita. ikut jela apa yg dorg nak. karang traffic tade lak. ehee~

tapi kne pastikan post satu page lebih dr 1 lah. at least 5 posts.

simple but nice ;))

♥-- emieysandra --♥ said...

thanks pada sudi memberikan pendapat..

rupenyer ramai jugak yang tak suke fungsi read mOre ni yer..

dah ramai kata tak patut, sO emiey tak wat la tp kne pastikan entri tak berjela panjang & m'bOringkan la..agagaga

~_^

Nurul chumel said...

patut kot..lagi nampak kemas..tak messy sangat..just my opinion oke.. :)

♥-- emieysandra --♥ said...

Nurul Chumel ~ thanks Nurul!!

Rina (◕‿◕)✿ said...

xde background ke? anyway, blog pink mmg comel hahah ^__^

♥-- emieysandra --♥ said...

rina ~ yup, blOg pink mmg chumil!! ehehe